Борис Дали разплака феновете си: Обръща гръб на кариера и семейство?

Борис Дали разплака феновете си: Обръща гръб на кариера и семейство?
4 (80%) 1 vote

Борис Дали е на път да вземе съдбоносно решение

Борис Дали е на кръстопът. Певецът от Бобов дол е взел решение да емигрира в Америка. Наскоро изпълнителят на фолклорни и чалга ритми се завърна от Страната с неограничените възможности.

Борис Дали

Борис Дали е на кръстопът

Там светлоокият изпълнител имаше турне в десетина американски градове. И тогава му дошла идеята да обърне гръб на кариерата си.
Той бил очарован от чистотата и подредбата на градчетата зад океана.

„Навсякъде струи красота, спокойствие, ред и чистота. Всичко е подредено и планирано. Всяко нещо си има своето место. Няма хаос и натурии. Знае се къде ще се построи къща, къде ще се намира двора, къде ще се посади тревичка и къде е планирано да минава улицата. Няма второ и следващо решение. Всичко се знае предварително. Чистотата пък е уникална”, не спирал да разказва изпълнителят. Той бил очарован от американските градове и възнамерявал да емигрира зад океана.

Борис Дали отдавна мечтаел да живее в такова красиво, подредено и чисто место. На него му омръзнала мръсотията в родните градове. Затова, откакто се върнал от турнето, не спирал да изживява отново и отново своите положителни емоции.

Певецът бил готов веднага да стегне куфарите. В последно време бил разочарован, че кариерата му буксува и никой не го канел на участия. Само че имало една пречка, да обърне гръб на всичко и това било семейството и най-Близките му хора.

„Веднага бих се преселил зад океана. Само че ако имах възможност да си взема семейството, най-близките хора и приятелите. Тогава нито за миг не бих се колебал. И веднага щях да емигрирам в Америка”, заричал се поп фолк певеца.

„Само че човек без семейство и приятели е нищо. Много ще ми липсват, ако замина сам”, кахърил се Борис Дали.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар