Срамота: Антон Хекимян пикае в МОЛ-а! (Супер любопитно фото)

Срамота: Антон Хекимян пикае в МОЛ-а! (Супер любопитно фото)
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян не се притеснява да си върши нуждите на публично место

Топ водещият на Би Ти Ви Антон Хекимян бил спипан от папараците на Пик да си върши малката нужда пред очите на всички. Водещият, който всяка сутрин буди зрителите в „Тази сутрин” не се притеснява, че е популярно лице. И спокойно бе изловен да пикае в един от най-големите и посещавани МОЛ-ове на столицата.

Антон Хекимян

Антон Хекимян пикае в мола

Водещият от Стара Загора изобщо не се свени да си показва мъжкото достойнство на публични места. Нито пък се притеснява, че някой може да го спипа да го прави. И вместо да си върши нуждите в закрита кабинка, той се облекчи в писоара, разположен на коридора на мъжката тоалетна.

Преди да се изпикае на публично место, Антон Хекимян обиколи магазините. И купи луксозна дамска чанта. Вероятно да зарадва с шикозната покупка близка роднина или за подарък на гаджето си Василена Гръбчева. Само че след като отиде до мъжката тоалетна, телевизионерът директно тупна покупката си на мръсните плочки в тоалетната.

„То бива, то може. Да сложи такава скъпа вещ на опиканите плочки в тоалетната. Където разни мърлячи не гледат къде си извършват нуждите”, не спират да го корят онлайн потребителите. Добре все пак бе, че журналиста все пак спази определена хигиена. И след като се облекчи, отиде до мивката, за да си измие ръцете.

„Важното е, че си изми ръцете, след като си пипа атрибутите. Моето гадже колкото и да го караш, никога не си мие ръцете, след като пикае в тоалетната на ресторанта. Оправдава се, след като го хвана, че нищо не бил пипал”, оправда го потребителка в мрежата.

А Антон Хекимян, след като прилежно си изми ръцете, се отправи към заведението на мола. Там се отдаде на вкусен обяд със суши.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар