Натирили Юлиан Константинов от „Аз обичам България” заради Слабаков ? (Още разкрития)

Натирили Юлиан Константинов от „Аз обичам България” заради Слабаков ? (Още разкрития)
2 (40%) 1 vote

Юлиан Константинов бил натирен от шоуто по Нова телевизия „Аз обичам България”

Юлиан Константинов бил буквално изритан от нашумелия телевизионен проект. Причината била, че оперния ас бил прекалено агресивен. Той дори налитал на бой на опонента си Андрей Слабаков, доверяват от шоуто.

Юлиан Константинов

Юлиан Константинов бил твърде агресивен участник

Певецът бил толкова агресивен, че дори скачал да се бие и с останалите участници в шоуто „Аз обичам България”.Той бил толкова честолюбив и сприхав, че взимал играта напълно сериозно. Юлиан Константинов влизал в чести пререкания и с останалите в шоуто.

Дори обвинявал водещата и останалите от екипа, че помагат само на противниковия отбор. И на няколко пъти се нахвърлил върху капитана на противниковия лагер Андрей Слабаков.Обвинявал режисьора, че манипулира играта и с нечестни прийоми се е добрал до победата. Това наложило бързата рокада. И заради това неговото место заел актьора Иван Ласкин.

„Юлиан направо става нетърпим. Изригва изненадващо, като вулкан е. Не може да търпи някой да победи, а за него да остане второто место. Страшно честолюбив е и налита на бой на участниците.

Поведението му бе неоправдано с нищо. Адски се пали и е много невъздържан. Губи ли страда и нещо не трябва да се изпречва тогава на пътя му”, не спират да корят певеца от екипа на шоуто.

Дори се стигнало до директен сблъсък със съпруга на Ернестина Шинова. Двамата така се нахвърлили един срещу друг, че навсякъде се разхвърчало прах и перушина, още се дивят от шоуто.

Заради агресивното и невъздържано поведение на Юлиан Константинов на няколко пъти били спрени да се снимат и няколко от епизодите на „Аз обичам България”.
Но това се скрило от зрителите и затова продуцентите предпочели той да бъде изгонен от шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Натирили Юлиан Константинов от „Аз обичам България” заради Слабаков ? (Още разкрития)”

  1. Mariela Petrova

    май 03. 2017

    Po dobre 4e go maxnaxte tozi naduvko 4e razvalq samo hubavoto predavane..ne se trae..

Добавете коментар