Почернената Алекс Раева разплака България: Писмото до покойния й баща е разтърсващо! (виж го тук)

Почернената Алекс Раева разплака България: Писмото до покойния й баща е разтърсващо! (виж го тук)
5 (100%) 2 votes

Алекс Раева изгуби баща си Илия Раев на 77 години!

Певицата и водеща Алекс Раева е съсипана след огромната загуба, която преживя. Само преди броени дни тя изпрати баща си в последния му път. Големият актьор Илия Раев си отиде на 77 години, след продължително и тежко боледуване.

Алекс Раева

Болката на Алекс Раева е неописуема

Винаги силна, Алекс Раева рухна под тежестта на най-голямата болка. Но близките и приятелите й са убедени, че въпреки всичко, времето ще й даде сили. Знаят, че чаровницата отново ще се изправи на крака и ще погледне на живота с усмивка.

Още повече, че плътно до нея е майка й и любимият й мъж в лицето на диджей Дончо. Двамата с него са заедно от години и преживяха какво ли не. Винаги досега обаче успяваха да се справят с всичко и да останат заедно.

Силата на Алекс Раева си личи и в разтърсващото писмо, което тя написа до баща си преди ден. То беше публикувано в профила й в социалната мрежа и буквално разплака България.

Ето какво написа Алекс Раева, предаваме го без редакторска намеса. Така, както се е изляло от душата на дъщерята на Илия Раев.

„На добър път, Татко! Благодаря ти за уроците. За правилния път, който ни показа. За повишаването на тон и искрената любов, която ни даваше в правилните моменти. Благодаря ти, че ни научи да обичаме без страх, да сме смели, честни и добри, дори да ни мачкат! Благодаря ти за чувството за хумор, което наследихме от теб. Благодаря ти, че ни направи хора, който да не ги е срам от делата им! Благодаря ти, че ни направи като Теб…

Ще продължим пътя ти, а ти се настани удобно на небесния си трон и бъди спокоен…нищо не свършва с материалния ни път на тази земя. Винаги ще си в сърцата ни и мислите ни. Обичам те, Татко!“… написа Алекс.

Изказваме своите искрени съболезнования за загубата й и светъл път за душата на големия Илия Раев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар