Бомба: Сестрата на Слави Трифонов взриви мрежата! (виж как се пусна кака Петя – СНИМКИ)

Бомба: Сестрата на Слави Трифонов взриви мрежата! (виж как се пусна кака Петя – СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Кака Петя е най-важният човек в живота на Слави Трифонов!

От години се знае, че в живота на Слави Трифонов има само една жена, която е превзела сърцето му завинаги. И това не е някоя любима, нито дори прословутата Маги Ангелова, а сестра му.

Слави Трифонов

Сестрата на Слави Трифонов взриви мрежата

Кака Петя, както Дългия винаги я нарича, е не само негова кръв, но и най-близкия му приятел. Само на нея Слави споделя винаги и всичко, както и тя е човекът, в чиито съвети е склонен да се вслуша.

Точно затова личността на Петя е толкова любопитна и буди интерес у българите. Тя живее и работи в Плевен, но покрай парите на известния си брат, извади късмета да обиколи цял свят.

Именно от последните си пътувания каката на Слави Трифонов постна снимки в социалната мрежа и разбуни духовете. Всички се вторачиха в нея не толкова заради това, че се е снимала по бански. А, защото брат й всячески се опитва да пази в тайна личния си живот.

Явно двамата са коренно различни в това отношение. Както виждаме, кака Петя е весела, емоционална и разчупена жена, макар и вече на 56 лазарника. Тя не се свени да качва свои по-разголени снимки в интернет пространството. А и какво да крие, щом навсякъде е със съпруга си?!

Петя обича да обикаля островите, да открива нови и непознати кътчета по света. В пътешествията й обикновено с нея е мъжът й Влади, който е лекар по белодробни болести и работи в същата клиника в Плевен.

Кака Петя обича да пътува и да се забавлява с близките си хора

Двамата понякога взимат със себе си и сина си Теодор, който е кръстен на бащата на Слави Трифонов. Както и мама Здравка, но по-рядко. Възрастната дама вече е на години, има проблеми с кръвното, а и обича повече да си седи у дома и да хортува с комшийките.

 

За годините си каката на Дългия се радва на отлична и стройна фигура

И двете с мама Здравка са нисички, за разлика от Слави

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар