Христо Сираков свали летвата за възрастта на гаджетата си до критичния минимум!

Плейбоят Христо Сираков мина на деца. Такова е масовото мнение за него и новата му любима в социалните мрежи. Защото се оказа, че в момента сърцето на Ицо Стоте манекенки принадлежи на... 21-годишната блондинка Деана.

По време на седмицата на модата в столицата бизнесменът милионер на няколко пъти беше засичан от камерите в компанията на Деана. Като направи впечатление, че изобщо не се притеснява да го снимат с нея и дори позираха. Малко по-късно хубавицата показа своя снимка с годежен пръстен, но тогава още никой не предполагаше, че е подарък именно от Христо Сираков. Това, което знаем за Деана, освен, че е толкова млада - почти дете е, че следва "Бизнес администрация". Тя събира ум и знания в Европейското висше училище по икономика и мениджмънт в София. Но така като гледаме, скоро може и изобщо да няма нужда да си търси работа. Предвид състоянието на благоверния й Сираков, Деана би живяла като кралица. Стига, разбира се, връзката им да продължи и да не завърши трагично като останалите любови на Ицо. Припомняме, че Христо Сираков беше официално сгоден за модела Биляна Евгениева и им предстоеше сватба. Скоро след това обаче двамата се разделиха, тъй като Биляна окичи с еленови рога годеника си и падна в леглото на футболиста Благой Георгиев.

Шок: Ето я новата годеница на Христо Сираков, подари й пръстен! (плейбоят вече мина на деца - СНИМКИ)

Ето я малката господарка на голямото сърце на Ицо Стоте манекенки

Тепърва предстои да разберем доколко вярна ще бъде Деана на Сираков, а и той на нея. Но пък знае ли се - току-виж младата мацка го направила татко за трети път.