Братът на Краси Радков си търси съпруга! (Емил живее в САЩ и работи в НАСА – още подробности)

Братът на Краси Радков си търси съпруга! (Емил живее в САЩ и работи в НАСА – още подробности)
Гласувайте за статията

Братът на Краси Радков е преуспял човек на Запад, но още е ерген!

Любимецът на Слави Трифонов – Краси Радков се е заел с благородна, но сложна задача. А именно да намери съпруга за по-големия си брат Емил. До момента батко му така и не успял да открие своята половинка в живота и да се задоми. А това било голямото му желание.

Краси Радков

Краси Радков спешно се е заел да намери съпруга за брат си Емил Радков

Може би съвсем скоро Краси Радков ще постигне успех в начинанието си. След като на родните дами им стане ясно, че Емил Радков е страшно умен и преуспял човек на Запад.

От години той живее и работи в Кайл, щата Тексас в САЩ. Но няма нищо общо с културната и артистична насоченост на братчето си, а се занимава с наука. Емил Радков е учен, химик и изобретател. По настоящем работи в НАСА, откъдето получава наистина завидна заплата.

„Всичко му е уредено. Сериозен мъж, със сериозна професия, а не лаладжия като нас. Единственото, което му липсва, е жена, за която да се грижи и да създаде семейство. Не мога да си обясня защо съдбата не му помага досега. Но истината е, че той винаги е пренебрегвал себе си, заради мен и близките“, разкрива Краси Радков.

И със сълзи на очи споделя, че именно брат му Емил е поел грижите за него, когато двамата остават сираци. Баща им умира, докато и двамата са още съвсем мънички, а майка им си отива през 1999-та година.

„Краси винаги е бил добро дете и ме е слушал. Е, случвало се е да го шляпна веднъж-два пъти по дупето като е правел бели, но не е бил лошо хлапе. Радвам се, че успя в работата си тук и не съжалявам, че не иска да се мести в Америка. С известността и професията си при Слави, той си е за завиждане в България“, каза навремето за него Емил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар