Бомба: Брад Пит и Анджелина Джоли купуват общ дом? (Събират ли се отново)

Бомба: Брад Пит и Анджелина Джоли купуват общ дом? (Събират ли се отново)
Гласувайте за статията

Брад Пит и Анджелина Джоли стоплиха отношенията си

Брад Пит и Анджелина Джоли не са затворили завинаги страницата помежду си. Една от най-харесваните двойки в Холивуд се разделя и това натъжи милионите им фенове.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли и Брад Пит купуват общ дом за децата

Но звездите вероятно са решили да смекчат тона, в името на децата си. Припомняме, че двойката отглежда шест деца. Три от тях са биологични, а останалите са осиновени. Заради наследниците съпрузите решили да не продават общия си дом. В него те изкараха десетина години заедно.

Сега Брад Пит и Анджелина Джоли решили да го оставят заради хлапетата. За да могат да се къпят, когато си пожелаят в големия басейн, както и да се разхождат из разкошния парк.

Съпрузите направили още нещо преди финала на бракоразводното дело. Те купили общ дом, който също да бъде в полза на децата им. Постъпката накара мнозина да предположат, че има вероятност двамата отново да се съберат и да загърбят недоразуменията.

Припомняме, че Анджелина Джоли подаде документи за развод миналия септември. Тогава хубавицата обвини съпруга си в агресивност и залитане по чашката, и наркотиците. Красавицата също заяви, че той игнорира родителските си задължения. След като подаде документи за разтрогване на брака, Джоли контактуваше с Пит само чрез адвокатите си.

През март бракоразводните дела още не са приключили.Попечителството на децата също не е изяснено. Но определено вече двамата съпрузи си говорят, без посредници.
Новата вест е, че Брад Пит е спрял алкохола.

Това съобщи лично той пред елитни издания зад океана.Пит споделил още, че бил потресени изненадан от ставащото в семейството му. Но признал, че той си ги е „самопричинил” заради начина си на живот.

Сега той се определя като по-добър мъж. 53-годишният актьор се радва вече на вниманието и на хлапетата си. Които прекарват повече време с него. А и Анджелина Джоли отношенията им се нормализирали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар