Грубо! Фики отсече: Преслава няма място на сватбата ми! (омраза или стара тръпка се крие в думите му + подробности)

Грубо! Фики отсече: Преслава няма място на сватбата ми! (омраза или стара тръпка се крие в думите му + подробности)
1 (20%) 1 vote

Фики Стораро и Гюлджан ще се оженят през лятото!

Сватбата на Фики Стораро и годеницата му Гюлджан вече чука на вратата. След годежа, с който двамата изненадаха всички, дойде ред и на сватбата. А самият певец и баща му Тони Стораро обявиха, че тя ще се състои след броени месеци.

Фики

Фики Стораро на практика изгони Преслава от сватбата си, отнесе се много грубо с нея

Другата съществена подробност, която лично Фики разкри е, че за кумове на венчавката са поканени Галена и Галин. В това, разбира се, няма нищо изненадващо, тъй като Фики и Галена са добри приятели. И най-важното – тъкмо тя го запознала с Гюлджан.

Галена с радост приела поканата, но тази, която остава жестоко обидена и унизена от радостното събитие, е Преслава. Както всички знаем, Преслава и Фики изживяха гореща любов в почти 2-годишната си връзка.

Макар и разделени, те продължават да са колеги и при това най-вървежните изпълнители в жанра. Затова е доста груб начинът, по който младият Стораро се отнесе с Петя от Добрич.

Фики директно отсече, че Преслава няма да бъде сред гостите на сватбата му с Гюлджан. „Тя няма място там. Тълкувайте го, както искате, но това е положението. Преслава има живота си, а аз своя. Останалото е минало и клюки на жълти медии“, коментира изпълнителят.

Думите му обаче накараха много от феновете им да се запитат какво всъщност показват те. Дали Фики и Преслава са се превърнали във върли врагове и омразата им тотално е заличила чувствата. Или пък старата тръпка е още жива и кара Фикрет да се страхува.

Каквото и да е обяснението, фактът е, че добричлийката ще остане силно наранена и разочарована от бившия си любим. Не, че няма да го преживее, разбира се. И то така, както само тя е показала, че умее през годините.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Грубо! Фики отсече: Преслава няма място на сватбата ми! (омраза или стара тръпка се крие в думите му + подробности)”

 1. vavilon

  май 03. 2017

  галена и фики имаха връзка още през 2014 година, тогава те даже си бяха наели квартира за секс срещи, но папараците ги засякоха и ги снимаха във всички вестници и галена побърза да прекрати връзката за да не разбере галио вафлата това че ще му е кума си е съвсем нормално, имайки в предвид че и двамата са от една кръвна група

  „Фики ме ч*ка по 3 часа!“, така Галена се хвалила пред свои приятелки за секс аферата си със Стораро- младши. От много време се говори, че двамата не са само дуетни, но и креватни партньори. Именно обща песен с Галена изстреля Фики във висините на фолк бранша. От появата на дуета им обаче, започнаха да циркулират слухове и за други, по- интимни отношения, пише хотарена.нет. Галена била супер щастлива от креватните си приключения с 20- годишният Фики. Певицата не пропускала да се изфука пред дружките си, че младият плейбой я задоволял по 3 часа. Когато обаче започна да се коментира прекалено усилено авантюрата им, двамата изпълнители спряха да демонстрират близостта си. Поне не и в България. Двамата обаче често правят общи участия зад граница.

 2. 888888

  май 11. 2017

  МНОГО И ДРЕМЕ НА ПРЕСЛАВА

Добавете коментар