Яна Маринова разкри срамната си тайна: Ето какъв ужас изживяла като тийнейджърка!

Яна Маринова разкри срамната си тайна: Ето какъв ужас изживяла като тийнейджърка!
1 (20%) 1 vote

Яна Маринова разкри ужасната си тайна

Яна Маринова днес е една от най-оборотните ни актриси. Но все още с ужас си спомня детството. Защото блондинката израснала в мизерия. Майка й била учителка, а бащата й журналист. Но имало вечери и обеди, в които семейството слагало на масата само сух хляб.

Яна Маринова

Яна Маринова гладувала като малка

Това накарало красавицата още от ранно детство сама да си изкарва хляба.„Гладът ми помогна да не надебелея. И сега да не спазвам диети и ограничаващи хранителни режими. А да поддържам все едни и същи килограми още от малка”, хвали се актрисата.

Яна Маринова работела като сервитьорка, като тинейджърка. Тя завършила столичното спортно училище „Славия”. И заради скромните заплати на родителите си от малка се научила на труд и упоритост.

Звездата от „Стъклен дом” съжалява само за едно. Чаровницата не кандидатствала в НАТФИЗ. Завършила икономическо образование, но още не може да се примири с избора си.Следвала в УНСС и дори била за известно време управител на хотел, преди да я застигне славата.

Известността я връхлита, когато участва в лентата”Хотел България”. Още там се превръща в любимка на зрителите. Следват участия в реклами и после идва „Сървайвър”. Там крехката на външен вид чаровница демонстрира умението си да оцелява,упорито да преследва целите си и да приема предизвикателствата.

Всички тези изяви й гарантират, на един по-късен етап, участия в едни от най-известните филми и сериали .Нейният пробив в шоубизнеса идва именно заради физическата й красота.
С визията си тя впечатлява режисьори и продуценти. Освен като актриса, Яна Маринова работи и като каскадьор. Отличната си физическа подготовка демонстрира и във филма „11А”, където из танцува всички сцени без дубльор.

Днес Яна Маринова не може да си представи живота без любимата си професия и сина си Никола. Мнозина я обвиниха,че остави единственото си дете при развода при мъжа си. Въпреки че тя има родителските права над него. Но чаровницата е категорична, че това е най-доброто за сина й. А той получавал много любов, грижи и внимание от двамата си родители.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар