Страховита война тресе Нова: Деси Банова на нож с Никол и Гери! (Трите синоптички не се дишат)

Страховита война тресе Нова: Деси Банова на нож с Никол и Гери! (Трите синоптички не се дишат)
2 (40%) 1 vote

Деси Банова е на нож с колежките си от Нова телевизия

Деси Банова, Никол Станкулова и Гери Малкоданска от години са в тиха война. Трите грации не могат да се дишат, доверяват от нюзрума на медията.

Красивите лица на прогнозата на времето са ключовите лица в Нова тв.Въпреки че са вечно усмихнати и прелестни, трите дами сеят гръмотевици на работното си място. 37-годишната Деси Банова показва времето в медията още от 1998 година.

Двете й колежки има още доста, преди да достигнат нейния опит. Но красотата на по-младите с десетилетие Никол Станкулова и Гери Малкоданска също е оръжие в ръцете им.

Деси Банова

Деси Банова в люто битка с колежките си

Чаровната блондинка се тресяла от ужас, че скоро може да й бият шута от телевизията. И тогава да настъпи царството на по-младите Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

За да избегне неприятната ситуация, Деси Банова прилежно си отбелязвала какъв е рейтинга на трите по отделно. И определено биела по гледаемост останалите синоптички. А и непрекъснато посещавала семинари за климатичните промени.

Така пазела поста си от изстиване. Освен това всеки ден тренирала и се подлагала на зверски диети. Освен в перфектна форма, Деси Банова винаги се обличала супер изискано. Но достойна нейна конкуренция била прелестната Никол Станкулова.

Красавицата се похвали, че кътала тоалети за сто бона в гардероба си. Но на екран трите се появявали само с ведомствените тоалети. Затова се надпреварвали коя ще отнесе по-луксозните парцалки.

Кака Деси биела останалите грации и по семейство и деца. Тя имала щастлив десетгодишен брак с бизнесмена Ивайло Граховски. Освен богат, той бил много грижовен и внимателен, и двамата с любов отглеждали 7-годишната си дъщеричка. Никол от години има връзка с банкерския наследник Теодор Минев, който я глези като принцеса.

Но не се е засилила за брак и деца, вероятно заради кариерата. Гери пък беше гадже на топ ергена Демир Доган. Двамата се разделиха и сега къдрокоската се радва на ласките на интериорния дизайнер Алекс Ковачев. Но връзката им още не е стигнала до венчило и наследници.

Деси Банова се надява това да се случи по-скоро на двете.За да си гарантира спокойствие пред синоптичната карта на Нова поне още няколко години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страховита война тресе Нова: Деси Банова на нож с Никол и Гери! (Трите синоптички не се дишат)”

  1. 133

    май 03. 2017

    Прости разпоретини ,тази телевизия не я ли закриха вече?

Добавете коментар