Рехавият протест на Слави Трифонов пред парламента – платен! (Скандални подробности)

Рехавият протест на Слави Трифонов пред парламента – платен! (Скандални подробности)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов не пропусна за отбележи клетвата на новото правителство.

Преди малко повече от час група протестиращи се събраха пред Народното събрание. Скоро след това пък тях се присъедини и Слави Трифонов. Той разкри, че е дошъл като редови гражданин да изрази недоволството си заради бездействието по въпросите от успешния референдум, узна kliuki.bg.

Слави пак скочи на управляващите

Слави пак скочи на управляващите

Наскоро шоуменът се бе заканил на новите управляващи, че им дава две седмици, за да приемат промените. Групичката му от симпатизанти бе доста рехава и, оказва се, събрана не с цел да защити гражданската си позиция. Още в часовете преди обед излезе информация, че се гласи бунт срещу новия кабинет. Неголяма групичка се е събрала в близост до Александър Невски.

След това се е насочила към сградата на пларамента с няколко набързо скалъпени плаката и лозунга. На сбирката преди протеста са се раздавали по 15 на всички, които изявили желание да се включат в спектакъла с продължителност един час. Било им обяснено, че сумите идват от някой си Витанов. Той бил близък с БСП и Корнелия Нинова, както и със самия Слави Трифонов.

Определено брой хора са били предупредени преди дни, че ще има подобно мероприятия, като на сутринта са им казали конкретния час. Тези разкрития идват на фона на признанието на червения лидер Нинова, че наскоро се е срещала с Дългия в кабинета на Георги Гергов. А дали не са се уговорили точно за подобен тип платени протести?

Разбира се, появата на шоумена веднага предизвика медиен интерес. Той заяви, че не е дошъл да дава изказвания, защото си има свое медийно време, в което да го прави. Въпреки това, влезе в задочен спор с репортер на Нова телевизия. Слави Трифонов се закани, че ако трябва всеки ден ще е пред Народното събрание, докато не се удовлетворят исканията на гласувалите на референдума. А с него и платените протестиращи, пише pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар