Мария прежълтя от яд: Виж как Християн Гущеров полива развода си! (грее от щастие – СНИМКИ)

Мария прежълтя от яд: Виж как Християн Гущеров полива развода си! (грее от щастие – СНИМКИ)
4 (80%) 3 votes

Християн Гущеров се залива от смях след като тури кръста на Мария!

Миньончето на Пайнер Мария стана жълтозелена. Но не от някакъв нов и модерен вид макиаж, а от яд. При това огромен яд, породен от това как екс съпруга й Християн Гущеров преживява раздялата им.

Мария

Мария позеленя от яд, че вместо да страда по нея, Християн ликува

Всъщност то не е преживяване, то не е чудо. Може би Мария си мислеше, че поне няколко месеца нейният Мечо ще ходи прегърбен от мъка и ще се сбръчка като стафида затова, че тя не е до него.

Е, вероятно сега ще го обяви за коравосърдечен, но истината е тази, която виждате с очите си. А именно – Християн Гущеров не само не страда, но дори полива развода си с певицата.

Наследникът на Добромир Гущеров го е ударил на живот и буквално грее от щастие. Толкова ухилен до ушите не сме го виждали даже с Мария и то по време на най-романтичните им моменти от началото на брака.

„Хриси определено живна след като се раздели с Мария. Виждаме го по-спокоен, по-енергичен, по-жив някак си. Среща се с приятели, обядват, вечерят, пътуват. Разбира се, работата му продължава с пълна сила и бизнес делата вървят като по вода. Съсредоточен е в кариерата и в самия себе си, което е добре“, коментират близки до него източници.

Ей го на – Мечо ухилен до уши се забавлява

Кефът за Християн Гущеров обаче се оказва обида за Мара Отварачката. Като всяка жена, пайнерката също таяла надежди и илюзии, че след нея и потоп.

Марчето тайно се надявала Хриси да се почувства изгубен, самотен и да я потърси отново, но уви. Видно е, че в крайна сметка трябва да се примири, че не е центъра на света. И да впрегне енергията и силите си в търсене на съпруг номер три.

А тук пък е месец по-рано, отново сияещ

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Мария прежълтя от яд: Виж как Християн Гущеров полива развода си! (грее от щастие – СНИМКИ)”

  1. 132

    май 04. 2017

    Неговата е наред ,млад ,богат, необвързан,разведен но без деца ,така че мераклийки за неговото легло ще се намерят ,но Марчето няма да и е лесно да се издържа само с нейните доходи и да гледа дете Живота и се преобърна на 360градуса ,но човек когато си направи нещо сам нищо не може да се поправи.Разпоретината си е разпоретина.

  2. нина

    май 05. 2017

    Гледам,гледам,ала не виждам позеленяла Мария,освен едни снимки на ухилено пълничко момче..И …жълто зелен опит от някого да сътвори нещо,което е излязло голямо нищо..Опитайте пак,може и да се получи,иначе сте смехория голяма///Жалко..жалко..диарията ще ви съсипе..А,Мария пак ще си пее песните..!

Добавете коментар