Шок: Камелия извърши недопустимото с 16-годишен!

Шок: Камелия извърши недопустимото с 16-годишен!
3.5 (70%) 2 votes

Камелия не спира да удивява знайни и незнайни, всички са в потрес!

Фолк дивата Камелия защитава умело реномето си на най-разкрепостената певица в чалга бранша. Тя не се срамува да флиртува с всеки индивид от мъжки пол и го доказа в „Гласът на България“, научи Kliuki.bg.

Камелия

Камелия все още си е Камелия

Ками не се подвоуми и за миг да изчетка 16-годишния Иван Иванов по време на кастингите. Между двамата даже прехвърчаха искри, колкото и странно да е това.

Първо певицата му каза, че много я „кефи“, а после и младокът отвърна със същото. Това предизвика немалък интерес за всички наоколо.

Предполага се, че именно пубертетските симпатии на Иван са повлияли на решението му да отиде точно в отбора на Камелия. Там той има възможност да я наблюдава отблизо облечена в къси полички и широки деколтета.

Според слуховете, искрите помежду им продължавали и зад сцената, пише в. „Уикенд“. Двамата постоянно си хвърляли предизвикателни реплики, макар да имат 30-годишна разлика във възрастта.

Камелия е известна с флиртаджийските си номера. Много мъже са падали в клопката й, тъй като поведението й винаги е доста фриволно.

Иван пък, макар и само на 16 г., бил известен като голям любовчия в училището си. Той вече бил сменил няколко гаджета, въпреки че е на тази крехка възраст още.

Очаква се Ками да остави младежа в отбора си и по този начин да продължи да флиртува с него. Дали ще стигне и по-далеч, само тя си знае.

Говори се, че родителите на момчето хич не гледали с добри очи на това, което става между сина им и певицата. Затова нямали търпение „Гласът на България“ да приключи и да го отскубнат от ръцете на Камелия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок: Камелия извърши недопустимото с 16-годишен!”

  1. Милена

    май 14. 2017

    Уважаеми режисьори на Гласът на България, как стилистите Ви допускат членът на журито Камелия да се появи в този кичозен вид, с каска на главата, вид,недопустим за нивото на останалите членове на журито, както и подценяващо вкуса на публиката! Нямаше ли човек, който да й направи забележка, че видът й е най-малкото комичен и просташки!!

Добавете коментар