Жесток нож в гърба на Ивана, виж от кого!

Жесток нож в гърба на Ивана, виж от кого!
4.5 (90%) 2 votes

Ивана понесе тежко предателство, което ни най-малко очакваше!

Певицата на народа Ивана се оказа в доста тежка ситуация. Фолк дивата бе предадена от една от своите близки приятелки в попфолка, научи Kliuki.bg.

Ивана

Ивана получи нож в гърба

Роксана, която стана звезда благодарение на Ванчето, днес не се сеща за нея. Ромската хубавица проби в чалгата с помощта именно на изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ преди 6 години.

Тогава Ивана бе ментор на циганката в „Гласът на България“. Рокси стигна чак до финала, където завърши на третото място.

Наскоро Ванчето помолила Роксана да направят дует, но втората отказала. Оправданието й било, че няма време за съвместен проект, тъй като в него ще трябва да се съобразява с другиго.

Според слуховете, Рокси изобщо не се чувстала длъжна на Ивана. Тя считала, че успехът й в „Гласът на България“ се дължи на нейните индивидуални качества, а не на ментора й.

Ванчето искала дует, тъй като не й харесвало накъде отива кариерата й. Тя си търсела партньор за нова песен, но все удряла на камък.

Както е известно, Ивана отдавна не е на върха в чалгата. Тя бе изместена от там от Преслава още преди десетина години.

Намаляващата слава на певицата на народа е бръкнала и в джоба й. Тя била доста притисната финансово напоследък и затова търсела изход.

Фолк певиците на практика са частници. Доходите им зависят от самите тях, нямат сигурна заплата в края на месеца.

Това вече се отразява на Ивана, чиито участия стават все по-малко. Макар да подобри визията си, предложенията към нея не се повишават, а напротив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар