Никол Шерцингер си върна на Гришо, засякоха я под ръка с…

Никол Шерцингер си върна на Гришо, засякоха я под ръка с…
Гласувайте за статията

Никол Шерцингер не остана длъжна на наш Гришо.

След разкритията на Мария Шарапова за тайни срещи с Димитров и близостта, която двамата демонстрираха в Мадрид, дойде ред и на Никол да удари. Наскоро нейното бившо гадже Луис Хамтън й се обясни през целия свят в любов. А сега Шерцингер остави Григор без думи заради компанията, която си бе избрала, научи kliuki.bg.

Никол Шерцингер май не тъгува за Гришо

Никол Шерцингер май не тъгува за Гришо

Певицата бе засечена да купонясва по женски в Холивуд. Докато нейният Гришо се подвизава в испанската столица в компанията на Маша, Никол определено не си губи времето. Тя се появи под ръка със… На пръв поглед фотото, качено във фен страницата й, създава илюзията, че до нея стои непознат мъж, който е в гръб.

Последва и втора снимка, на която се вижда каква всъщност е истината. Мнозина побързаха да набедят Шерцингер в прелюбодейство или поредната изцепка на пияна глава. Оказва се, обаче, че тя е предпочела компанията на своята мениджърка за вечеря в супер луксозен ресторант. А господинът, който се придвижва в близост до тях, е охрана.

Двете дами са били в компанията и на известна холивудска гримьорка. Видимо на Никол женската компания й е доста приятека. Освен да си говорят по работа, певицата вероятно е споделила и любовните си неволи с дружките си. Напоследък връзката й с родния тенисист е все по-колеблива, пише blitz.bg.

Преди дни влюбените бяха забелязани да играят тенис заедно. След това, обаче, Григор замина за турнир в Испания и отново събуди гнева на Никол с фотоси, на които е опасно близко с Маша. Шарапова със сигурност е на върха на щастието, че е успяла на накара Шерцингер отново да ревнува. А до кога ще продължи тази игра на котка и мишка, предстои да разберем.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар