Малина получи неочакван удар от собствения си син!

Малина получи неочакван удар от собствения си син!
3 (60%) 2 votes

Малина остарява, а с това изискванията на семейството й към нея се засилват!

Фолк певицата Малина от години е една от тези, които показват най-голяма плът във видеоклиповете и участията си. Това обаче може скоро да се промени, научи Kliuki.bg.

Малина и Симеон Мечев

Синът на Малина иска от нея да се държи като възрастна жена

Изпълнителката на „Леден свят“ е получила забрана да се разголва. Тя е дошла от сосбтвения й син, на когото му писнало да гледа майка си по гащи.

Симеон Мечев е израснал с тази гледка, но скоро Малина ще закове 50 г. и решил, че е крайно време да се вземе малко в ръце. Затова й казал, че ще изгуби уважението му, ако не стане малко по-консервативна на сцената.

Според слуховете, 27-годишният футболист имал комплекс от професията на Малина. Като бил ученик, всички връстници му казвали как искат да спят с майка му, което вгорчавало живота на Симеон.

Той търпял много години, но вече се чувствал готов да се опълчи на певицата. Младежът най-после решил да действа и да каже гледната си точка за това, което прави майка му.

Направил го по време на общата им почивка в Дубай. Там той провел много сериозен разговор с нея, в който й съобщил, че иска от нея да се държи като 50-годишна.

Освен поведението на Малина, на сина й не му било приятно и от това, че тя си ляга с мъже на неговата възраст. Това също станало обект на внимание по време на разговора.

Според мнозина, Симеон не обвинявал само майка си, но и баща си. Той считал, че разводът на родителите му е повлиял доста негативно и на двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар