Истината лъсна: Гришо се лиши от Шарапова, защото…

Истината лъсна: Гришо се лиши от Шарапова, защото…
4 (80%) 3 votes

Мария Шарапова не е дала едно от най-ценните неща на Григор Димитров!

Макар да изминаха две дълги години от тяхната раздяла, Шарапова и Гришо винаги ще бъдат свързвани един с друг. Те изкараха 3-годишен романс, който няма как да бъде забравен.

Шарапова и Григор

Мария Шарапова е твърде „плоска“ за Гришо

Всъщност обаче раздялата им не е дошла само заради нравствени различия. Маша накрая даже не е успявала да привлече вниманието на Григор чрез физически ласки.

Нашият тенисист цели 3 години страдал, че приятелката му има доста оскъдна гръдна обиколка. Той бил луд по тази част от жеснкото тяло и се ядосвал, че Маша не е никак надарена там.

Гришо даже няколко пъти си направил устата тя да си сложи силикон, но рускинята побеснявала и така между тях възниквал конфликт. Затова накрая българинът просто си траел, но продължавал да негодува.

Приятелите на Григор Димитров издават, че той обожавал жени с „големи“, това бил неговият фетиш. Още като ученик Гришо се заглеждал във всички надарени в тази област момичета.

Настоящата му половинка Никол Шерцингер е доста по-добре от Шарапова в това отношение. Певицата може би има силикон, но важното е, че ощастливява Гришо.

Маша се оправдавала пред него, че не е в нейна полза да си увеличава гърдите, тъй като това ще й пречи в мачовете, където е важно да бъде по-лека.

Никол пък е точно на обратния полюс. Тя трябва да изглежда възможно най-привлекателно за своите фенове, когато се качи на сцената.

Григор Димитров в крайна сметка не прави изключение от всички нормални мъже. Неговите предпочитания са съвсем естествено нещо, счита Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар