Мариян коли и беси след отпадането си от „Гласът на България“, бесен е!

Мариян коли и беси след отпадането си от „Гласът на България“, бесен е!
5 (100%) 2 votes

Мариян Маринов, който се възроди за българската публика чрез „Гласът на България“, е крайно недоволен от отпадането си от предаването!

Циганинът Мариян се прости с „Гласът на България“ и не е никак доволен от това. 30-годишният певец е бесен, че не продължи повече време в шоуто, научи Kliuki.bg.

Гласът на България

Мариян от „Гласът на България“ участва заради рекламата

Мариян разправял пред всички само лоши неща за журито. Той изкарвал всички там по-лоши певци от него.

„Графа и Поли Генова не ми се обърнаха на кастинга, но да се радват, че не ги предизвиках да пеем заедно народна песен, защото тогава щеше да се види кой кой е.“ – беснеел Мариян.

Той се чувствал истински предаден от Камелия, която му бе ментор в предаването. Певицата не избра него в двубоите и така талантливият сливенски ром отпадна от състезанието.

„С Камелия сме пяли на една сцена, били сме в една фирма, а накрая ме предаде. Не очаквах това от нея.“ – разправял певецът пред близките си.

Той загуби битката с друг чалга изпълнител в лицето на красивата Беатрис. Тя обаче показа доста голяма доза неуважение към него, след като заяви, че ще го победи с лекота.

„Тая малката за каква се има?! Аз когато съм събирал хора да ме слушат, тя е била права под масата.“ – възмущава се Мариян.

Припомняме, че той беше една от звездите на „Пайнер мюзик“ преди време, когато излезе големият му хит „Шоколадка“. В компанията обаче изкара едва 3 години, след което напусна със скандал.

Мариян се е явил в „Гласът на България“ само за да напомни за себе си и да си направи реклама. Той е нямал намерение да печели формата, но не му е станало приятно, че участието му е толкова кратко.

В момента Мариян Маринов продължава да се занимава професионално с музика. Той дори изкара нова песен, която се върти в интернет. Освен това ходи и по участия, което е основният му източник на доходи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мариян коли и беси след отпадането си от „Гласът на България“, бесен е!”

  1. У лево

    май 07. 2017

    У лево манго! Смешник, пееш зле, голям праз кат’ си „къдриш“ гласа на мингявата ти чалга… Малката те слага в джоба си одма. Въобще нямаше работа там. Събирал … ма’алата ….

Добавете коментар