Андрей Арнаудов е в силен стрес: Опитите за бебе се провалят!

Андрей Арнаудов е в силен стрес: Опитите за бебе се провалят!
3.6 (71.43%) 7 votes

Андрей Арнаудов е много притеснен, че все още не може да си направи дете!

Продуцентът Андрей Арнаудов дава мило и драго най-после да стане баща, но засега не успява. Той е на 38 г. и знае, че времето му бързо изтича. Затова е започнал опити с новата си изгора, научи Kliuki.bg.

Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов е сломен, че не може да си направи бебе

Андрю отскоро има нова любима, както писахме, от която смята да има бебе. Двамата бяха засечени в самолет и после да се карат на летището.

Самоличността на дамата не е известна, но не става дума за Емануела Толева, която навсякъде е тиражирана като негово гадже. Всъщност тв водещият и манекенката са се разделили преди месеци.

От известно време Андрей Арнаудов и новата не се пазели изобщо по време на любовните си актове, но хубавицата така и не зачевала. Това притеснявало много продуцента.

Андрю започнал да си мисли, че нещо може би в него не е наред. Тази мизъл го побърквала, защото би сбъднала най-големия му кошмар.

Най-добрият приятел на Иван Христов възнамерявал дори скоро да се подложи на изследвания за плодовитост. Разбира се, половинката му щяла да направи същото.

Андрей отдавна се колебае дали да стане баща или не. Той дълго време твърдеше, че не е готов за тази стъпка, което отблъсна не една и две жени от него.

Именно нерешителността на Арнаудов в това отношение му докара развод с Даниела Яков. Сръбкинята искаше да стане майка, но мъжът й отказваше категорично да изпълни това нейно желание.

Сега обаче, когато вече наближава 40-те, Андрю явно се замисля за бъдещето и го вижда свързано с истинско семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Андрей Арнаудов е в силен стрес: Опитите за бебе се провалят!”

  1. Лилит

    май 07. 2017

    Хак ти е. Искаш всички жени, но не даваш нищо. Бъди си си сам, и всички такива като теб.

  2. patil

    май 08. 2017

    Ми да пробват у другата дупка.

Добавете коментар