Саня Армутлиева призна: Ще уволня Жана, ако…

Саня Армутлиева призна: Ще уволня Жана, ако…
5 (100%) 2 votes

Саня Армутлиева все още е бясна на Жана Бергендорф!

Музикалният продуцент Саня Армутлиева за пръв път проговори публично за скандалите около Жана Бергендорф. Оказва се, че отношенията между двете дами са доста обтегнати, научи Kliuki.bg.

Саня Армутлиева за Жана

Саня Армутлиева проговори за Жана Бергендорф

„Аз все още съм й сърдита. Казала съм й, че ако не се промени, пътищата ни ще се разделят.“ – призна Саня в „Събуди се“.

Къдрокосата собственичка на „Вирджиния рекърдс“ определи и формулата за успеха. Според нея, тя е съвсем различна от това, което прави Жана, защото на първо място трябва да имаш дисциплина.

Припомняме, че изпълнителката на „Самурай“ бе пипната с кокаин и дори лежа в ареста известно време. Това е вбесило Саня Армутлиева, която без малко да я освободи от фирмата си още тогава.

Единственото, което винаги я е спирало да я уволни, е доброто сърце на певицата. Станислава счита Жана за изключително добър човек, който е имал ужасно детство.

„В нея има едно дете, което е минало през какво ли не. Винаги когато си помисля да я освободя, си казвам, че тя не е виновна за това, което й се е случило, и ми става мъчно.“ – разкри Саня.

И нейното търпение обаче си има лимит. Тя е казала на певицата съвсем отговорно, че ако не спре със скандалите, ще бъде уволнена. Може би това е накарало Жана така яростно да опитва да спре дрогата.

В момента ексцентричната поп дива твърди, че е напълно чиста. Дали обаче музикалният й продуцент й вярва, е друг въпрос, който засега остава без отговор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар