Ива от „Гласът на България“ проговори за своята драма!

Ива от „Гласът на България“ проговори за своята драма!
5 (100%) 2 votes

Ива от „Гласът на България“ се чувства отлично с това, което става с нея, но пътят й не е бил лесен!

Звездата от „Гласът на България“ Ива Тодорова живее сякаш напълно нов живот. Тя вече е известна на половин България и дори си има Фейсбук фен страница, научи Kliuki.bg.

Ива Тодорова от Гласът на България

Ива от „Гласът на България“ е минала през кошмар, за да стигне дотук

Само преди година обаче нещата за нея са били съвсем различни. Тя се е борила с анорексията и с мнението на хората за външния й вид.

„Учителката в хора ми каза, че приличам на момче. Това много пъти са ми го казвали и на мен ми ставаше много зле.“ – призна Ива в „Тази неделя“.

Младата певица се разболява именно заради това. Тя спира да се храни и отслабва изключително много.

Ива и до днес не може да повярва, че късата й коса е причина да я мислят постоянно за момче. Тя се отвращава от това, че много хора имат някакви стереотипи за красива жена и ги следват сляпо.

15-годишната певица е част от отбора на Поли Генова. Тя успя да оцелее дори след двубоите. Сега очаква поредното предизвикателство на „Гласът на България“.

Ива е определяна от специалистите като музикант извън стереотипа. Графа заяви, че е различна и в това е нейният чар.

В момента тя е една от най-нашумелите в шоуто. Има доста почитатели и със сигурност самочувствието й ще бъде друго, когато приключи предаването.

Като човек Ива е много притеснителна и дори срамежлива. Интересното е, че това изобщо не личи на сцената. Напротив, дори там изглежда нахакана и доста самоуверена.

Все пак да не забравяме, че точно музиката я е измъкнала от анорексията. Тя се е отдала на пеене и свирене на китара, което се е оказало спасителният й пояс.

„Много е важно да имаш нещо странично, с което да се занимаваш, когато си болен.“ – сподели Ива Тодорова пред Диана Любенова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар