Иван Ласкин не е на себе си, дори Алекс не може да го утеши!

Иван Ласкин не е на себе си, дори Алекс не може да го утеши!
5 (100%) 2 votes

Иван Ласкин страда толкова силно, че даже жена му не може да му помогне!

Актьорът, който от години не практикува професията си, Иван Ласкин е съсипан от петък насам. Тогава той си припомни голямата мъка от смъртта на Чочо Попйорданов, научи Kliuki.bg.

Иван Ласкин

Иван Ласкин още страда за Чочо

Звездата от НЛО се спомина точно преди 4 години и 2 дни. Тогава падна на гроба на майка си и си удари фатално главата.

Иван Ласкин беше най-добрият приятел на Чочо и все още не е преживял неговата смърт. Той се разплаква във всички интервюта, в които го питат за неговия другар.

В петък Ласкин е посетил гробищата сам самичък. Той е искал да остане насаме със себе си. Затова е помолил жена му да не идва с него.

Актьорът толкова много страдал за Чочо, че се затворил в стаята си и не се виждал с никого цял ден след това. Той продължавал да не напуска дома си и в момента все още е там.

Иван възнамерявал да изкара целия уикенд само с чашка в ръка и спомените си за Чочо. Двамата бяха неразделни приятели и често пиеха заедно.

Алекс Сърчаджиева била доста притеснена за него. Опитала да му помогне, но не успяла. Затова уважила решението му да бъде абсолютно сам.

Актрисата няма и много време за друго, освен за работа. Докато мъжът й плаче у дома, тя обикаля България, за да участва в театрални постановки, с които да издържа семейството.

Иван Ласкин е от онези мъже, които не се страхуват да показват чувствата си на повърхността. Това понякога му пречи във взаимоотношенията с околните, но пък и му печели доста симпатизанти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар