Елена Паришева грее от радост, Попето й връчи чека за голямото щастие

Елена Паришева грее от радост, Попето й връчи чека за голямото щастие
5 (100%) 1 vote

Елена Паришева е на седмото небе от случилото се с Ивелин Попов!

Бившата фолк звезда Елена Паришева може да си отдъхне – мъжът й вече ще печели повече пари. Това стана ясно след титлата на Русия, която неговият отбор завоюва днес, научи Kliuki.bg.

Елена Паришева и Попето

Ивелин Попов и Елена Паришева греят от щастие

Този успех със сигурност ще донесе не просто премия за Ивелин Попов, но и по-висока заплата. Той е сред основните играчи на тима и има голяма заслуга за титлата.

Освен всичко друго догодина „Спартак“ ще участва в Шампионската лига, което гарантира много финансови постъпления в отбора. Това е радост за всеки един от играчите в него.

Елена Паришева била сред най-доволните и щастливи от случилото се. Наскоро семейството се сдоби с второ дете и има нужда от още повече пари. Сега това ще стане факт.

Говори се, че Ели по принцип била доста алчна и обичала парата. Преди време тя изостави чалгата точно защото видя в Попето доста по-лесен източник на пари, отколкото да обикаля ношните клубове.

Макар да се завърна за кратко на сцената, Елена Паришева си остава някогашна попфолк звезда. Тя избра да последва мъжа си в чужбина, вместо да прави кариера тук. Дали е постъпила правилно? Финансовото положение на семейството говори само по себе си.

Самият Попов твърди, че е много признателен на жена си, че е избрала да върти домакинството пред собствена кариера. За него тя е единствената на света, въпреки че са известни някои негови похождения. Дали ще й предложи някога брак, остава в сферата на предположенията.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар