И Калин Врачански прибегна до естетичната хирургия

И Калин Врачански прибегна до естетичната хирургия
Гласувайте за статията

И Калин Врачански прибегна до естетичната хирургия, макар да е само на 36 години и все още да минава за един от най-желаните в артистичните среди, суетността на Калин Врачански напоследък се е вдигнала до неузнаваемост.

В последно време артистичната натура на Калин е все по-бурна той все се старае да изглежда добре и не иска да скъса с ергенския си имидж нито пък с етикета на секс символ на родното кино. Това е причината леките бръчки по лицето му да са като трън в очите за таланта – Калин Врачански .

Калин Врачански по-суетен от дамите актриси напоследък май

Както се пише в издания като „Уикенд“, „Лайфстайл“, Калин е все така заинтересован да бъде харесван мъж. Това го довело до решението да се подложи на по-дълготрайни разкрасителни процедури.

Освен него, обаче било тенденция коментират запознати често пъти мъже прибягвали до идеята да си сложат ботокс или да се подложат на естетична хирургия, което не било рядкост, макар да звучи странно, коментират мнозина.

А освен това Калин както лесно се забелязва се е погрижил и за своята нова и много по-свежа и бяла усмивка, колко ли му е струвало, но пък сега зъбите му светят и лицето сияе.

Макар според някои Калин Врачански да е изгубил част от своя нормален, естествен чар и да е станал доста изкуствено изглеждащ с тези свои подобрения по лицето.

Твърде е рано за криза на средната възраст, може би е време Врачански да се задоми и да стане родител, за да почувства силата на семейните ценности и сериозните ангажименти. Ние пък му желае здраве и много успехи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар