Васил Иванов удари кьоравото: Виж на какви условия ще работи при Слави Трифонов! (натри носа на Нова ТВ)

0

Слави Трифонов буквално спаси Васил Иванов и дори го повиши!

Разследващият журналист Васил Иванов има повод да почерпи. След като напусна с публичен скандал Нова телевизия, той започва работа при Слави Трифонов. А Дългия не само му подава ръка, а буквално го спасява и повишава.

Слави Трифонов
Слави Трифонов спаси Васил Иванов и дори го повиши

Оказа се, че след като изтече договорът му с бившите работодатели, Васил Иванов ще стане част от екипа на шоумен номер едно в страната. Той ще получава месечно възнаграждение от 5000 лева, което е по-голямо от досегашното му в Нова Тв.

При това Иванов ще върши същото, което и винаги досега. Той ще има собствено предаване, което ще се излъчва веднъж или два пъти в „Шоуто на Слави“. То ще се базира на разследвания на измами и скандални схеми, без да има кой да му налага цензура и да се опитва да му запуши устата.

„Васко удари кьоравото със Слави Трифонов. Натри носовете на шефовете и на колегите си от Нова телевизия, които смятаха, че едва ли не, без тях ще е загубен. Сега рейтингът му ще скочи още повече, а ще има и пълната свобода да прави материали за хора, с които е работил в Нова“, разкриват близки до Слави Трифонов източници.

Разбира се, има вероятност скандални разследвания на Васил Иванов да бъдат спирани от самата Би Ти Ви, както стана вече два пъти с шоуто на Дългия.

Знаем обаче как процедира тогава Слави Трифонов. Макар и чрез пресконференции или чрез живи излъчвания онлайн, репортажите на Иванов гарантирано ще виждат бял свят.

Остава само да разберем как ще протекат делата му с Дарина Сарелска. Последната се зарече да съди журналиста, който също не й остана длъжен и заяви, че завежда дело срещу нея. Ръкавиците вече са хвърлени и само времето ще покаже кой ще е победител в този жесток дуел.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.