Мега скандал: Рени отмъкна 50 000 евро от Лепа Брена! (сръбкинята си иска парите, нашата го усуква)

Мега скандал: Рени отмъкна 50 000 евро от Лепа Брена! (сръбкинята си иска парите, нашата го усуква)
4.3 (86.67%) 3 votes

Рени завлякла цели 50 000 евро от Лепа Брена и не смята да й ги връща!

Страшен скандал се завихри след като наяве излязоха разкрития за нрава и моралните устои на Рени. Залязлата вече чалга певица от миналата година се скъсва да обикаля по медии и да реве за проваления си брак с по-младия от нея Борис Пилософ.

Рени

Рени завлече Лепа Брена с 50 000 евро, сръбкинята май няма да види нищо от тях обратно

Странно е обаче, че всеки път Рени се изкарва я жертва, я ангел небесен. А пропуска да спомене и собствените си прегрешения. Като например това, че от лятото на миналата година е завлякла добрата си приятелка от миналото Лепа Брена с цели 50 000 евро. И изобщо не смята да си върне дълга.

Близки до Рени Нобела, както я нарекоха след позорното й представяне във Вип Брадър, обясниха, че Лепа Брена постъпила повече от човешки. Тя й дала парите, тъй като нашенката разправяла, че иска да купи жилище за нея и децата й.

Нищо такова не се случило, разбира се. А до днес сръбската поп фолк легенда не е получила и стотинка от собствените си пари от Рени. Другото, което парясаната чалга дива услужливо забравя да спомене е, че от страх от данъчните, е прехвърляла всичките си пари и движими имущества на мъжа си Борис Пилософ.

„Хитрата сврака с двата крака. За да не плаща данъци, Ренито прехвърляше всичко на мъжа си. Който обаче после спокойно го продаде и пропиля парите й. Като се върна в България от Израел, тя беше гола като пушка. Кого ли не пита за финансова помощ, но най-много й помогна Лепа Брена. Гадно и гнусно е, че досега върти и усуква, а не й е върнала и едно евро“, коментират източниците.

За да замаже положението, Рени се цани да пее на концерта на сръбкинята в Пловдив. Като, забележете – не искала хонорар за участието си. Ама много благородно, направо медал да й дадеш!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар