Предателството на Коко Динев поболя Емилия: Състоянието й към момента е плачевно! (виж какво сполетя родилката)

Предателството на Коко Динев поболя Емилия: Състоянието й към момента е плачевно! (виж какво сполетя родилката)
Гласувайте за статията

Емилия не заслужаваше подобно отношение от Коко Динев!

Поп фолк дивата Емилия нямаше време да се порадва на щастието от второто си раждане. Вместо усмивки, топлина и обич в дома й, появата на малката Мира донесе най-неочакваното – раздяла.

Емилия

Емилия се поболя от предателството на Коко Динев, започна да губи косата си от силния стрес и мъка

Вината за това е изцяло на бизнесмена Коко Динев, който мина през жена си като валяк и я смаза безпощадно. Както вече знаем, той й сложи рога с 22-годишна красавица. А в мига, в който Емилия узна истината и му потърси сметка, той затръшна вратата на дома им и се изнесе.

Кошмарът за родилката е пълен, а близките й не пожелават това дори на най-лошия си враг. Ударът от предателството на Коко е бил така неочакван за пайнерката, че тя започнала да губи косата си. От стреса и мъката черепното окосмяване на Емилия започнало да пада на кичури и това я довършило.

„Чудовище ли е този мъж, мрази ли я, не знаем. Но това, което й причини, не е жестоко, то е изродско. Как му даде сърце да нарани жената, която само преди месеци му роди дете. Която толкова пъти му е прощавала обидите, ударите и изневерите“, коментират потресени близки до семейството им.

Припомняме, че през дългите години на съвместното им съжителство, Емилия е тази, която винаги е правила компромиси със себе си. Която периодично прощаваше изневерите и униженията на Динев и отново го приютяваше в обятията си.

Коко стигна дотам, че й сложи рога дори с Преслава, както самата Еми разкри преди време в интервю. Сега обаче тя била така смазана, че се зарекла това да е краят. Въпреки сълзите, които не спирали, Емилия си обещала никога повече да не се връща назад и да няма нищо общо с мъжа, който разби живота й на милиони парченца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар