Проумя истината, но късно: Веселин Маринов потресен от Веска, шокът му е огромен! (още подробности)

Проумя истината, но късно: Веселин Маринов потресен от Веска, шокът му е огромен! (още подробности)
1.5 (30%) 2 votes

Веселин Маринов бере резил след резил със своята Веска!

Трубадурът на лели и баби Веселин Маринов се усети, но доста късно. Той най-после започна да проглежда и видя истинското лице на жената до себе си. Става дума за скандално известната Веселина Пеева от Добрич.

Веселин Маринов

Веселин Маринов се усети за любовницата си, но няма отърване

Въпросната, която с лека ръка паряса не само читавия си и всеотдаен съпруг, но и двете си деца, не спира да се излага пред обществото. Този път простащината й обаче мина всички граници и дори Веселин Маринов се засрами от поведението й.

Случката се разиграла преди броени дни във Варна и то в един от луксозните бутици в центъра на града. Веска нахлула като хала в магазина и с груб тон заявила на продавачките, че иска да върне чанта, закупена оттам. Била некачествена и затова настоявала да я върне.

Дотук добре, това е нещо напълно нормално. Същото й казали и продавачките, които само я помолили да покаже касовата бележка от закупуването на чантата, за да могат да я сменят с друга. Веселина Пеева обаче била затрила касовия бон и вече нямало как да предяви претенции към стоката.

След като десетки пъти момичетата в бутика й обяснявали това, тя не искава и да чуе. Вдигнала такъв скандал, а обидите се леели от устата й една след друга, че останалите клиенти били потресени от видяното.

Щом научил за скандала, Веселин Маринов не казал нищо, но лицето му издавало огромен срам, разкриват близки до него източници. „Ще се усети той, но едва ли толкова лесно ще може вече да се отърве от тази напаст. Лошото на Веско е, че е наивен и добряк. За разлика от нея, той не е лош човек, но като е глупав, сега ще му яде главата“, коментират източниците.

Това не е единственият скорошен резил на Веселина Пеева. Която преди седмица пък разплакала сина си като пристигнала с викове в училището му. Опитала се да го отведе, но момчето е дадено за отглеждане на баща си и затова преподавателите не й разрешили да го вземе. Сещате се какво последвало – обиди, заплахи и силен стрес за самото дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Проумя истината, но късно: Веселин Маринов потресен от Веска, шокът му е огромен! (още подробности)”

 1. Angel of justice

  май 08. 2017

  Колко точно ви плаща импотентния бивш на Веска, за да се абонира да плюете срещу майката на децата му? Къде точно ви е журналистическия морал? Ами ако аз сега ви кажа нещо, което Веска не искаше да излиза в медийното пространство, за да не унижи бащата на децата си, въпреки неговата грозна постъпка? Настрани от финансовите злоупотреби, които го доведоха до там, че тя да се нагърби с издръжката на цялото семейство, този „мъж“ играеше и на двата бряга и чашата преля, когато Веси го завари с видимо непълнолетен ученик в леглото. И този комплексар сега има наглостта да й изпитва търпението. Иде Видовден обаче, скоро истината ще лъсне и за него.

 2. vanya

  май 09. 2017

  Zashto ne sprete da pluete po Vesko?Zashto ste tolkova dolni.Ne vi pravi chest.A kakav vi e problema che ima vrazka sas Veska????Parvo-koi ste vie da sadite????Vtoro-Neznaete qvno che vseki chovek si ima karma i prednachertan pat s opredelena misiq po koito da varvi.Jalki ste Kluki.bg.

 3. ДО ИВАН ГОЧЕВ

  май 09. 2017

  Стига с тоя Веселин Маринов, бе психопат долен !
  Вземи прочети нещо смислено и стига си мърсил с гнусния си език сайтовете.
  Определено ВЕСЕЛИН МАРИНОВ е направо светец в сравнение с теб. Как КЛЮКИ не разбраха, че са ти поръчкови и платени статиите?!?
  Психопата от Добрич – Иван Гочев, който малтрерираше Веселина, а сега се изкарва грижовен баща.

Добавете коментар