Мис България Роси Иванова най-сетне проговори: Разкри истината за анорексията си и за враждата с Андреа! (още подробности)

0

Роси Иванова е една от най-красивите ни българки, но в последно време залиня!

Тя е една от най-красивите ни победителки в конкурса Мис България през годините. Името й е Роси Иванова и едва ли има човек, който да не се съгласи с горното твърдение. През последните няколко години обаче, синеоката брюнетка изчезна от обществения живот и камерите.

Роси Иванова
Роси Иванова нито е взимала наркотици, нито пък е била болна от анорексия. Ето какво разкри тя самата

Малкото пъти, в които се появяваше на светски събития, правеше впечатление, че от нея не е останало почти нищо. Роси Иванова бе само кожа и кости като реално приличаше на болна от анорексия жена. А злите езици шушукаха, че се е докарала дотам заради употребата на забранени вещества.

Е, днес вече самата Роси Иванова е готова да се върне към света и сама разкри истината за себе си. Тези дни тя се върна в целия си блясък в хайлайфа и остави всички с отворени усти.

Направи впечатление, че Росица е леко напълняла и тялото й вече е така изкусително, както и по времето на конкурса преди доста лета. „Не съм взимала наркотици никога в живота си, не съм била и болна от анорексия. Много е елементарно да обясняваш само с две банални причини всяка промяна у даден човек“, казва Иванова.

Тя признава, че действително е била слаба, но това при нея е ген. И в момента, в който случайно или поради стрес, свали няколко килца, започва да прилича на манекен на Освиенцим. Но е нямала и няма сериозни проблеми.

Колкото до отношенията й с Андреа и враждата, която им приписваха, Роси отрича всяка дума. Както знаем, двете бяха съученички в училище и първи приятелки. Впоследствие пътищата им просто се разминали, но от известно време насам започнали пак да се виждат и общуват, дори повече от често.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.