Разтърсващ обрат: Разривът между Галена и Галин потресе всички! (виж кое помрачи щастието в дома им)

Разтърсващ обрат: Разривът между Галена и Галин потресе всички! (виж кое помрачи щастието в дома им)
5 (100%) 1 vote

Галена и Галин винаги са били едно цяло и никой не очакваше това!

Неочакван разрив в отношенията на Галена и Галин шокира близките им и феновете на певицата. От години двамата са неразделни и въпреки че нямат брак, съвместното им съжителство е било за пример.

Галена

Галин за първи път влиза в конфронтация с любимата си Галена

Гален даваше всичко на жена си, само и само тя да се чувства като принцеса. И дори я следваше по време на участията й из цялата страна, сякаш се боеше да не би някой да му я открадне.

Любовта на Галин е безспорна и тя продължава да е жива и до днес. Вафленият бос обаче не можел да остане безразличен и да стои със скръстени ръце след решението на любимата си. А именно да зареже бебето Александър и да се върне към работата си.

При това още на 18 май, когато синът им ще навърши три месеца от раждането си. Галена си набелязала тази дата и вече имала уредени участия по кръчмите за месеци напред. Да не говорим и, че тя се съгласи да замине на круиз до Бахамите, заради който няма да види бебето си поне два-три месеца.

В началото Галин се опитвал да говори кротко с нея и да я убеди, че вече е крайно време да промени приоритетите си и да отделя повече време на семейството и децата им. Още повече, че откъм финансова гледна точка нещата са перфектни и Галин спокойно може да издържа дори трето дете.

Галена обаче искала да е независима и не можела да се отърси от жаждата за слава и народна любов. „Това вкара прът в колелата на каруцата им. От дни двамата избухват в скандали, защото никой не иска да се съгласи с другия. Галена обаче е по-виновна в случая, тъй като Галин не иска от нея нищо повече, освен като всяка нормална майка, да остане при бебето си поне година“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар