Жената на Графа изтръпна, 16-годишно изкушение лъсна на хоризонта!

Жената на Графа изтръпна, 16-годишно изкушение лъсна на хоризонта!
Гласувайте за статията

Графа отново е изкушаван от най-красивите дами в „Гласът на България“!

Владимир Ампов – Графа се показва като естет на женската красота в „Гласът на България“. Певецът, който го играе ментор в шоуто, събра в отбора си най-красивите дами, забеляза Kliuki.bg.

Графа

Графа е изкушаван от женска красота

Влади и тази вечер демонстрира, че се интересува от женските прелести. Той „открадна“ една от най-привлекателните хубавици на тагодишния формат, с което официално отборът му стана най-красивият от всички.

Радостина Гунгалова попадна от тима на Камелия в тима на Графа. Според мнозина, продуцентът е натиснал бутона само заради красотата на 16-годишната девойка.

Говори се, че жената на Графа много го ревнувала от красавиците в „Гласът на България“. Със сигурност привличането на Ради не й е направило добро впечатление, тъй като чарът и обаянието на това момиче са наистина големи.

Ампов още на кастингите отбеляза визията й. Той я посочи пред колегите си и каза „вижте колко е красива“, с което показа, че може да е женен, но не е сляп.

Графа се ожени на над 30-годишна възраст, като преди това се водеше за голям женкар. В неговото легло са усъмвали не една и две красавици.

Остава обаче само да гадаем дали би се поддал на чара на някоя от участничките в „Гласът на България“. Кандидатки най-вероятно не му липсват и всичко зависи само от него.

Засега няма информации Графа да е изневерявал на Мария или даже да е залитал по други жени. Това обаче е нещо, което може да се случи във всеки един момент, предвид високата му популярност и многото контакти, които има.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар