Антон Радичев се закани на зет си Богомил Грозев: Ще го смачкам! (Защо се разлюти на новинаря)

Антон Радичев се закани на зет си Богомил Грозев: Ще го смачкам! (Защо се разлюти на новинаря)
5 (100%) 1 vote

Актьорът Антон Радичев не може да прости гаврата на зет си Богомил Грозев

Антон Радичев е бесен на зет си Богомил Грозев. Новинарят толкова го разлютил, че актьора му се заканил: Ще го смачкам!

Богомил Грозев

Антон Радичев вдигна мерника на неверния Богомил Грозев

Защото имал огромен борч към него, а се мяткал по луксозни екскурзии. Щом като разбрал, че телевизионерът от Нова телевизия заминал на тузарска екскурзия в Монако, веднага му прилошало.

Той вдигнал кръвното и моментално го откарали в болницата. Още докато бил женен за дъщеря му, палавника го изнудил да теглят съвместен кредит.

С цел да построи огромна къща за него и дъщеря му. Тъстът му се съгласил, в името на доброто на младото семейство. Но той така и не построил мечтания дом. Дори се изнесъл от жилището, в което живели преди с жена си.

Миналата година журналиста се разделил с щерката на Антон Радичев. Заговорило си, че изневерил на половинката си с една от наследничките на композитора Митко Щерев.
Но и с нея вероятно се парясал. Защото новинарят заминал за луксозната дестинация сам, без жена.

Богомил Грозев съчетал почивката си с тенис турнира в Монако. Той бил фен на Новак Джокович. Когато нямало състезания се шлеял из курорта и се снимал при всяка една забележителност.

Богомил Грозев се изръсил за спане в стая в луксозен хотел в Монако за три хиляди лева. И излаз към сините морски лазури. Но не се задоволил само със сатенени чаршафи и тераса, която имала площ колкото панелка в софийски квартал.

Новинарят се хранел на обяд и вечеря в топзаведенията на Монако. Новинарят пиел кафето си в световно известното кафене „Кафе де Пари”, където една чашка струва двадесет евро. Нагостил се и в тайландски ресторант в Италианската Ревиера, където идвали само световни знаменитости.

След Монако Богомил Грозев нямал никакво намерение да се прибира в София. Той имал идея да отпътува до Германия. Там имал познати и роднини, и често отсядал при тях, когато идвал на гости в страната.

Колегите му от нюз рума се дивели как той обикаля света, само с една заплата. При положение, че имал разходи по сина си и огромен кредит към банката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар