Аштън Къчър срази Мила Кунис: Имал съм и по-добри в леглото!

Аштън Къчър срази Мила Кунис: Имал съм и по-добри в леглото!
Гласувайте за статията

Аштън Къчър унищожи Мила Кунис с признанието си!

Актьорът Аштън Къчър се отдаде на откровяения пред американската преса. Той не счита, че сегашната му половинка го задоволява напълно във физически план, научи Kliuki.bg.

Аштън Къчър и Мила

Аштън Къчър и Мила Кунис – една неповторима любовна приказка!

Според звездата от „Шеметни години“, най-добрите му години в любовта са отминали. Затова е решил да направи семейство, докато е можел.

„Вече съм просто баща и съпруг, не очаквайте от мен да бъда нещо повече. Някога бях, тогава наистина имах невероятни жени, но това време отмина.“ – споделя Аштън Къчър.

Една от невероятните му жени е Деми Мур, която макар и на възраст, си остава уникална жена. Актьорът обаче се разведе с нея, след като тя натрупа годинки.

Мила Кунис, разбира се, е много красива, но уменията й в леглото не са ясни. Понякога именно най-хубавите жени са доста вдървени в леглото, вещаят много информации.

Припомняме, че Мила и Аштън са заедно от вече 5 години. Актьорът заряза бившата си жена и тогава се обвърза с колежката си от „Шеметни години“.

Самата Мила Кунис също направи компромис в името на любовта. Тя напусна колегата си Маколи Кълкин заради Аштън Къчър.

Историята на Мила и Аштън е изключително романтична. Те се познават от 1998 г., тъй като се съвпаднаха в общ сериал. Тогава бяха още деца и затова не се загаджиха още в младежка възраст.

Изминаха едни 15 години след това, но пък любовта им сега изглежда сигурна. Двамата са вече зрели хора и имат деца. Нещо, което винаги се отразява на всеки човек.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар