Взриви медиите в Мадрид: Гришо не скри разочарованието си от Никол! (ще има ли последици + думите му за нея и Маша)

Взриви медиите в Мадрид: Гришо не скри разочарованието си от Никол! (ще има ли последици + думите му за нея и Маша)
Гласувайте за статията

Гришо си позволи да коментира отсъствието на Никол Шерцингер, но по странен начин!

Григор Димитров – Гришо отново вдигна на крака феновете на тениса, този път в Мадрид. В Испания той участва в благотворителен мач и се срещна очи в очи с бившата си половинка Мария Шарапова.

Гришо

Гришо не скри разочарованието си от постъпката на Никол Шерцингер

Припомняме, че двамата дълги години бяха неразделни. Впоследствие обаче Маша беше уличена в употреба на допинг и кариерата й бе замразена за известен период. Ето, че тя отново е на корта и отново бе на седалките рамо до рамо с Гришо.

„Отношенията ми с Мария са прекрасни. Естествено, че помежду ни няма лоши чувства. Разбираме се добре, както винаги. А другото – каквото било, било.

Тук сме, за да участваме в една благотворителна кауза и да покажем на всички, че тенисът и публиката са от най-голямо значение за нас. Искаме да радваме хората, всичко останало са просто приказки, без значение“, коментира Григор Димитров.

Гришо обаче взриви медиите в Испания с неочакван отговор на въпрос на журналист. А именно дали Никол Шерцингер е с него в Мадрид и дали ще дойде, за да го подкрепи и да бъдат заедно.

Хасковлията отрече и обясни, че настоящата му приятелка отсъства. След което обаче се изпусна и даде воля на чувствата си. „Никол я нямаше до мен, а в такива ситуации близките ми винаги са били тук и са ме подкрепяли. Надявам се, че и с нея ще стигнем до тези фази“, бяха точните думи на Гришо.

След които, разбира се, избухнаха стотици коментари. И предположения как ще се отрази това на отношенията му с Шерцингер. И дали не се задава неочакван конфликт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар