Сензация: Дъщерята на Азис заприлича на тийнейджърка! (виж къде я спипаха папараци – няма да я познаете)

Сензация: Дъщерята на Азис заприлича на тийнейджърка! (виж къде я спипаха папараци – няма да я познаете)
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на Азис – Рая расте по-бързо от очакваното!

Най-голямото богатство на Азис безспорно е първородната му и единствена дъщеря. Тя носи прекрасното име Рая и още от раждането си остана скрита от хорските погледи, камо ли тези на медиите.

Азис

Дъщерята на Азис – Рая вече прилича на малка дама

Рая съвсем скоро ще навърши 10 години, но противно на очакванията, тя вече не е малкото момиченце. Онова дребничкото, което папараци случайно заснеха преди около три години. И съвсем справедливо си навлякоха гнева на Костинбродския славей.

Днес щерката на Азис повече прилича на тийнейджърка. Рая расте доста бързо като видимо е дръпнала на ръст и страшно се е разхубавила. Тя все по-малко прилича на баща си, а от пръв поглед можеш да предположиш, че е чужденка.

„С тези красиви сини очи и сламеноруси коси повече прилича на шведско момиче, отколкото на българка. Особено пък на дъщеря на мургавия си баща. Гените са странно нещо, но в случая Рая е извадила огромен късмет. Прекрасна е“, коментират очевидци, които са имали щастието да я зърнат на живо.

Папараци на „България днес“ тези дни също спипаха наследничката на певеца. Която вече обикаля моловете и си харесва сама дрехите, заедно със своята майка Гала.

Из бутиците малката Рая се разхождала като същинска мини дама. Облечена в червена блузка и жилетка също в червен цвят, тя приличала на цветенце. А до нея Гала не я изпускала от поглед, грабнала в ръце розовото яке на щерка си.

Двете дами обиколили спокойно магазините като дълги време разглеждали ту тази, ту онази дреха. Не пръскали обаче пари нахалос, а закупили само най-необходимото и онова, което наистина им хареса.

След това натоварили покупките в автомобила, а личният шофьор ги отвел у дома им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сензация: Дъщерята на Азис заприлича на тийнейджърка! (виж къде я спипаха папараци – няма да я познаете)”

  1. Лилит

    май 10. 2017

    Абе я стига глупости, негова дъщеря друг път, само я отглежда. Правете хората на глупаци, че не знаят нищо за гените. И за какво и е да е руса и синеока, като ще я ожени за някой м.ан.г.о и поколението и ще прилича на това от махалата.

Добавете коментар