Краят на Ели Гигова разтърси всички, приятелите й не искат да повярват! (пълни подробности)

Краят на Ели Гигова разтърси всички, приятелите й не искат да повярват! (пълни подробности)
5 (100%) 2 votes

Близките и приятелите на Ели Гигова са много привързани към нея и понесоха тежко новината!

Неочаквана новина разтърси всички днес. Особено близките и приятелите на красивата и нежна Ели Гигова, която си взима сбогом с тях и с родината си. Милионерската наследница на олигарха Николай Гигов слага край на един период в живота си, за да започне друг.

Ели Гигова

Приятелите на Ели Гигова са тъжни, че тя може повече да не се върне у нас, поне години наред

Той обаче ще бъде коренно различен, защото Ели Гигова няма да се връща повече в България. Това разкриха близки до нея и семейството й източници. Те съобщиха, че само преди дни Ели е взела дипломата си от университета „Колумбия“ в Ню Йорк.

Чаровницата учеше там година и половина, а накрая се дипломирала с пълно отличие. Във въпросния университет се обучават над 19 000 възпитаници от над 150 страни. Разбира се, вътре се приемат само най-добрите сред най-добрите.

Ели Гигова отдавна е доказала, че не разчита на парите на баща си и може да се справя сама. Тя завърши журналистика у нас, а после години наред работеше в едни от най-гледаните ни телевизии.

Явно обаче иска да се развива и затова сега е решила да започне отначало – само че в държава, която наистина гарантира просперитет, за разлика от нашата. В университета „Колумбия“ са учили едни от най-видните личности в света като Мадлин Олбрайт и бившият шеф на ЦРУ Джордж Тенет.

Прелестната и умна Ели остава в Америка, където ще живее и ще се развива

„Ели Гигова си тръгва от родината и тези, които я обичат, не искат да повярват. Мъчно им е и дори плакаха, но това е съвсем разбираемо, защото тя е прелестно същество – не само на визия. Но решението й е най-доброто за нея. Още повече, че тук не я задържа нито мъж, нито деца“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Краят на Ели Гигова разтърси всички, приятелите й не искат да повярват! (пълни подробности)”

  1. Kari

    май 10. 2017

    ти да видиш….че и мокри кърпички нямам да си подсуша сълзите от щастие…едно лигаво плазмодо по малко на терена…..якоооо….

  2. Ревла

    май 10. 2017

    Такъв рев му дръпнах, че още хълцам и не мога да се успокоя……какво щастие!!

Добавете коментар