До гуша й дойде да се унижава: Емилия залепи звучен шамар на Коко Динев! (виж с кого му отмъщава)

До гуша й дойде да се унижава: Емилия залепи звучен шамар на Коко Динев! (виж с кого му отмъщава)
1 (20%) 1 vote

Емилия вече се измори да бъде послушната и чакаща женица!

Поп фолк дивата Емилия спокойно може да спечели първенство по сила на чувствата. Години наред тя обичаше Коко Динев така, че бе готова на всичко за него. Включително и на това да търпи и стоически да понася изневерите, тормоза и дори насилието му.

Емилия

Емилия най-после реши да покаже сила и характер, Коко Динев няма да повярва

Е, всяко нещо обаче си има край. Очевидно търпението и любовта на Емилия също. На изпълнителката й дойде до гуша. Тя се умори да се унижава и да бъде вечно на хората в устата като послушната и очакваща благодетеля си Пенелопа.

В момента певицата преживява невероятен катарзис и пълна промяна, която остави Коко Динев като гръмнат. Близки до Емилия разкриха, че обратът у нея настъпил заради най-милото й – нейните деца.

„Раждането на Мира беше знаково в отношенията им, вече сме сигурни в това. Едва след нея, още повече, че Коко й изневери докато е още родилка, й отвори очите. Каза си, че трябва да бъде силна. Не само заради децата си, но и заради себе си. Най-вече заради себе си, тъй като малките винаги усещат кога родителите им са щастливи“, разкриха близки до певицата източници.

Само преди дни Емилия залепи звучен шамар на Коко Динев като спокойно започна да се сприятелява лично с млади мъже в социалната мрежа. Преди време тя изобщо не се занимаваше с виртуалното пространство и разчиташе за всичко на администраторите си.

Сега обаче Еми дори водела дълги разговори с интересни господа. Всички до един обаче, по нищо не приличали на Динев. Не и на външен вид. Певицата приемала единствено чаровни, добре сложени и на нейната възраст мъже.

Очевидно, за да потърси щастието си в коренната противоположност на този, който й отне най-хубавите години от живота. Дано да успее и скоро да открие нова и истинска любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар