Пресата гръмна: Мария Игнатова и Рачков пуснаха официално писмо – да, не са заедно! (виж думите им тук)

Пресата гръмна: Мария Игнатова и Рачков пуснаха официално писмо – да, не са заедно! (виж думите им тук)
Гласувайте за статията

Мария Игнатова и Димитър Рачков признаха раздялата си в общо писмо!

Една от най-обсъжданите двойки – тази на Мария Игнатова и Димитър Рачков взриви медиите. Този път обаче не с раздялата си, за която се знае поне от два месеца, а с признанието си за нея.

Мария Игнатова

Мария Игнатова и Димитър Рачков разкриха истината, но молят за спокойствие

Двамата излязоха с официално и общо писмо, в което молят всички да ги оставят на мира. И заявяват, че няма да обясняват мотиви, причини и прочие за прекратяването на отношенията си, тъй като така или иначе отново ще чуят лъжи за себе си.

Ето го точното писмо на двойката, предадено дума по дума:

„От 10 години тихо и кротко понасяме терора на българската „преса“ без да предприемаме (може би грешно) никакви мерки. Винаги сме се опитвали да не натрапваме личните си отношения, не присъстваме в социалните мрежи, не се постваме, не се тагваме, не споделяме личните си моменти и въпреки това периодично и редовно бяхме разделяни, събирани, забременели, абортирали, тайно женени, във връзки с познати и непознати, обиждани и обвинявани.

За тези години си дадохме сметка, че няма никакво значение какво ще кажем, къде ще го кажем и как. С цялото ни уважение към журналистите, които съвестно си вършат работата, ние решихме, че нашите отношения ще ги запазим за нас и нашите семейства.

Не очакваме чудеса от хора, които си изкарват прехраната с лъжи и клевети. На всички останали благодарим за разбирането!“ – това написаха Мария Игнатова и Димитър Рачков. Да, те признаха, че няма да коментират края на отношенията си, но са бесни от спекулациите на медиите.

Най-ядосана е Мария Игнатова, която още от февруари месец е свързвана в афера с топ акробата Енчо Керязов. В крайна сметка двамата не са били засичани заедно, освен на рождения ден на Маги Халваджиян. Затова и така наречената им гореща афера не е потвърдена на 100 процента.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар