Наум Шопов-младши глези любимата си като принцеса!(Виж къде я заведе)

Наум Шопов-младши глези любимата си като принцеса!(Виж къде я заведе)
Гласувайте за статията

Наум Шопов-младши е на крилете на любовта

Наум Шопов-младши не спира да глези своето гадже. Хубавият лекар е лудо влюбен в съученичката си Теа. Двамата открили любовта, но не докато били съученици в гимназията. А след като завършили училище. И вече пет години те са заедно.

Наум Шопов-младши

Наум Шопов-младши подари на Теа романтична почивка

Наум Шопов-младши и много романтичен мъж, твърди неговата любима. Това бъдещият лекар го доказал отново и през почивните дни. Той завел Теа на романтична почивка в съседна Гърция. Наум Шопов-младши не спирал да я глези, подарил й романтична разходка с лодка.

Влюбените прекарали заедно няколко дни. Като не забравили да се снимат за спомен. Фотосите им в социалната мрежа събраха хиляди лайкове.

Екранният д-р Борис Тасев от „Откраднат живот” учи последна година „Медицина”. Мечтата му е да стане сърдечен хирург. Въпреки че е от известна актьорска фамилия, нейния най-млад наследник е изменил на традицията и няма да стане актьор.

Неговият дядо и баща подкрепили решението му да упражнява лекарската професия. Но на кастинг за най-хитовия докторски сериал младият Шопов бил одобрен и скоро се превърна в един от любимците на зрителите. Той сподели, че не използвал връзки за избора и сега разбрал как се чувстват на снимачната площадка неговите роднини.

След като стана популярен, напористи фенки непрекъснато го притесняват. Заради което екрания д-р Тасев побърза да покаже приятелката си.Двамата се радват на безпроблемно щастие и летят на крилете на любовта. Родителите също се познават и одобряват избора на рожбите си.

Бъдещият хирург признава, че покрай участието си в популярния сериал той станал по-общителен. Защото по характер бил доста затворен.
Клюката за връзката му с Луиза Григорова младият Шопов отрече напълно.

Неговата Теа вече се познавала с двете му екранни партньорки-Луиза Григорова и Ралица Паскалева. Те дори излизали да купонясват по нощните заведения в столицата.

Въпреки че са още млади, Наум Шопов-младши и неговата Теа вече имат планове аз бъдеще. След нови пет години те вече се виждат семейство. Което отглежда деца и много кучета. Защото и двамата обичат лудо четириногите. Внукът на Наум Шопов се вижда като успешен хирург. Но една голяма част от сърцето му щее отдадена на киното и театъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар