Багата налетя на Борис Дали в Америка: Имаше ли пак патаклама?

Багата налетя на Борис Дали в Америка: Имаше ли пак патаклама?
Гласувайте за статията

Борис Дали още не може да забрави турнето си в САЩ

Борис Дали имаше едномесечно участие пред български емигранти в Америка и Канада. Той изнесе няколко концерта в страната с неограничените възможности. Певецът от Бобов дол остана зашеметен от Америка и най-вече от чистотата и подредбата на тамошните градове.

Борис Дали

Багата на крака при Борис Дали

Той дори проявил желание някой ден да емигрира и да заживее за постоянно в чужбина.Поп фолк изпълнителят обаче имал и доста неприятна среща. При едно участие в американски клуб се видял с човек, с когото преди не били в добри отношения. Защото заведението, където изпълнителят щял да извива глас, пристигнал и боксьора Благой Иванов-Багата.

Здравенякът не бил сам, а в компанията на свои авери. Но Борис Дали не бил предупреден за тази среща. По-рано през деня боксьора се обадил в клуба, за да резервира голяма маса в по-предната част на заведението. Организаторите обаче не казали нищо на фолкаджията. Те скрили визитата, защото не искали Борката да се притеснява.

Само му съобщили, че вечерта ще идват малко „по-специални момчета”. Каква била изненадата на изпълнителя, когато видял Багата и другарите му. От години здравенякът живее в Америка, вече и със своята съпруга и общото им дете.

Той пристигнал с компания след поредния мач, за да полее победата. Борис Дали и Багата имали неприятна среща преди години у нас. Зеленоокият певец премерил сили с него, при едно свое участие в провинцията.

Напориста фенка не изпуснала от поглед своя обожаван изпълнител. Но ненадейно в кръчмата нахлул и Багата. Порядъчно подпийнал, той започнал да се държи арогантно и да дърпа момичето, което било хвърлило око на певеца.

Боксьорът я задърпал да седне на неговата маса, за да му прави компания. Девойката не искала, дърпала се и много скоро станало мелето. Борис Дали също скочил, за да защити фенката си. В патакламата пострадал, като се отървал от юмруците на Багата с разкъсана вежда и солидно насинено око.

Оттогава двамата се гледали на кръв и предпочитали да не се засичат. До срещата им в Америка.Но сега Багата се държал напълно нормално и кротко слушал хитовете на Борис Дали.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар