Близките в ужас: Какво става с Анелия? (Болна ли е певицата)

Близките в ужас: Какво става с Анелия? (Болна ли е певицата)
Гласувайте за статията

Анелия е заприличала на болна от булимия

Анелия е станала кожа и кости. Хитовата изпълнителка се появи в нощен клуб с тотално променена визия.Близките й са в ужас от нейната физика. Но феновете останаха очаровани от съвършено новата й визия.

Анелия

Анелия става все по-слаба

Поп фолк дивата от известно време спазва напълно нова диета. Звездата на „Пайнер” е известна с това, че обича да експериментира с нови хранителни режими.Сега тя е заложила на диета, която вече е хит отвъд океана. При нея се ограничава почти до минимум консумацията на бяла захар и тестени изделия.

Разрешава се само един ден в седмицата, познат като „мръсен”, през който човек може да се отдаде на сладко изкушение. Тогава се позволява хапването на шоколад или други сладки неща.

Другата тайна за перфектната фигура на певицата е засиления прием на голямо количество вода.Освен това вечната заетост и непрекъснатото движение също се отразява на перфектните й форми.

В добавка поп фолк дивата тренира почти всеки ден, бяга и непрекъснато е във фитнес залата. И резултатът е повече от брилянтен.Певица отрича да има сериозен мъж до себе си. Любовният живот на Анелия е все по-катастрофален. Но името й се свързва често с различни мачовци. Редовните креватни изпълнения също извайват тялото й, злобеят клюкари.

Откакто е с мерки на манекен, Анелия не спира да провокира със скандално разголено облекло. Според някои фенове певицата се появява на участие облечена дори с еротични нощнички.
Истината е, че изпълнителката не се притеснява да се облича все по-оскъдно.

Преди Анелия ходеше доста по-скромно облечена. Гласовитката от Стара Загора извиваше глас в нощните клубове с панталони и дълги блузи, които скриваха несъвършенствата по фигурата й. Сега обаче, видимо отслабнала и вталена, тя все по-често захвърля благоприличие и не се притеснява да демонстрира перфектните си форми.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар