Глория: Симона е Гласът на България!

Глория: Симона е Гласът на България!
Гласувайте за статията

Глория счита щерка си за най-добрата в шоуто „Гласът на България“!

„Дъщеря ми е най-добрата в това предаване и се радвам, че я посъветвах да участва, защото сега цяла България вече знае колко е добра всъщност.“ – с тези думи Глория коментира случващото се в „Гласът на България„, научи Kliuki.bg.

Глория за Гласът на България

Глория счита Симона за Гласът на България

Примата на попфолка не е никак разочарована, че Симона не избра Камелия и не тръгна по пътя на майка си. Тя счита, че това е мъдър избор.

„Да искаш да се наложиш като самостоятелно име е нещо, за което се иска кураж. Гордея се със Симона.“ – твърди Глория.

Припомняме, че именно певицата е убедила щерка си да се пробва в предаването. Един ден двете видели по телевизията реклама на „Гласът на България“ и Гло казала на 20-годишната девойка „Абе, ти защо не се пробваш“. Другото вече е ясно.

Симона Загорова не обича чалга и не изпълнява такъв стил музика. Тя се придържа към попа и джаза, които е учила в гимназията и продължава да учи в университета.

Майка й е примата на попфолка, но никога не я е задължавала да я наследява. Мони сама си е избрала пътя дотук.

„Никога не съм я принуждавала в нищо. Оставяла съм я винаги сама да си избере какво иска да прави. Дори и певица не съм я карала да става, сама прецени така.“ – казва Гло.

След изпълнението на Симона и Радко на „Болката отляво“, мнозина са тези, които вече считат, че дъщерята е дори по-талантлива от майката. Дали е така, преценете вие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар