Тузарка: След развода Ани Салич се уреди с лукс придобивка! (Уникално фото)

Тузарка: След развода Ани Салич се уреди с лукс придобивка! (Уникално фото)
3 (60%) 1 vote

Ани Салич се превърна в истинска тузарка след развода

Разводът определено не се отразява негативно на Ани Салич. Новинарката цъфти и се радва на свободата си. След като се раздели със сръбския телевизионер Бранко Салич, екс половинката му буквално лети от щастие.

Водещата на новините не крие, че след развода си с мъжа си се чувства доста по-добре. Малко преди разводът й да стане факт, журналистката се обзаведе с чисто ново возило. Тя отново заложи на любимата си марка „Волво”. Само че старият й автомобил бе в актуалния тогава черен цвят.

Ани Салич грее от щастие

Докато новата й лукс глезотия е в модерния тъмночервен цвят. Справка за цената на бензиновия модел у нас разкрива, че той се продава за по-малко от сто бона. Определено Ани Салич може да си позволи подобна тузарска придобивка. Защото Ани Салич е сред най-скъпо платените телевизионерки у нас.

Месечното й възнаграждение възлиза на 8 000 лева. И след развода новинарката дори спестява от издръжката на един човек.Публична тайна е, че Бранко беше на издръжка изцяло на съпругата си. Той не работеше, но се ползваше от благинките на половинката си.

Освен солидната заплата, Ани Салич спестява и от храната. Тя се храни в служебното барче, където цените са повече от добри. Освен това взима ядене и за децата си Хана и Лазар, които също харесвали менюто от бюфета.

Наскоро новинарката се появи на работа видимо подмладена. Зрителите веднага забелязаха промяната. Колежките й също й направиха много комплименти за визията.

Ани Салич

Ани Салич се обзаведе с чисто нова кола

Телевизионерката призна, че се подложила на скъпо струваща козметична процедура за подмладяване. За която Ани Салич е платила десет хиляди лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар