Преслава: Галена ме нарани много!

Преслава: Галена ме нарани много!
Гласувайте за статията

Преслава е обидена на Галена, не иска вече да я вижда!

Бившата номер 1 на чалгата Преслава не може все още да приеме начина, по който Галена се отнесе с нея. Според изпълнителката на „Финални думи“, тя е станала жертва на предателство, научи Kliuki.bg.

Галена и Преслава

Преслава се чувства наранена от Галена

Преси счита реакцията на Галя след Наградите за пресилена и показваща лошата и същност. Тя никога не е очаквала, че най-добрата й приятелка ще реагира така.

„Много ме нарани. Аз съм възпитана така, че да се радвам за своите приятели. А тя загърби това заради личните си облаги. Останах като убита.“ – вайкала се Преслава пред хората от обкръжението си, които вече не са никак много.

Припомняме, че Галена се разсърди, защото отново Петя бе избрана за номер едно в компанията, а оттам и в целия попфолк. Това съкруши Галя, която от години има претенциите, че вече тя е най-търсена и харесвана в този бранш.

Приятелството между фолк дивите беше едно от най-силните в родния шоубизнес. Двете са живели заедно като по-млади. Тогава са били на квартира в София и са обикаляли заедно столицата.

Преслава неведнъж е твърдяла, че чувства Галена като своя сестра. Дори със сестра си по-радко се чувала.

Сега обаче Ивелина Колева е единствената, която й е останала. Само тя не й обърна гръб и само с нея Петя излизала на кафе.

Явно е истина поговорката, че от кръв вода не става. Всички приятели зарязаха Преси, след като изгуби от популярността си, някои дори я предадоха, но сестра й остана до нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Преслава: Галена ме нарани много!”

  1. XXX

    май 11. 2017

    ГОЛЯМ СЛАДУР Е ТАЯ ПРЕСЛАВА, В ЖИВОТА И ТОВА СТАВА И ТЯ НЯМА ЗАЩО ДА СТРАДА. ПО ДОБРЕ САМ ОТКОЛКОТО ЗЛЕ ПРИДРУЖЕН

  2. ЗНАЕЩ

    май 11. 2017

    НЕ ТИ И ТРЯБВА ТАКАВА ПРИЯТЕЛКА

Добавете коментар