Шокиращ обрат: Решението на Саня Армутлиева смаза Дара! (младата певица е в ступор – още подробности)

Шокиращ обрат: Решението на Саня Армутлиева смаза Дара! (младата певица е в ступор – още подробности)
Гласувайте за статията

Дара не е на себе си след разговора на висок тон със Саня Армутлиева!

Младата чаровница Дарина Йотова – Дара не е на себе си в последните дни. Любимката на тийнейджърите едва не припадна по време на последния си разговор със Саня Армутлиева. Всъщност разговор може би не е най-точното определение, тъй като шефката на „Вирджиния рекърдс“ буквално крещяла.

Саня Армутлиева

Саня Армутлиева бясна на Дара за резила й по чалга баровете

Както всички знаем, Саня Армутлиева се влюби в Дара още по време на „Х Фактор“. И макар тийнейджърката да не спечели формата, я взе моментално под крилото си. За да я превърне в машина за хитове.

Всъщност се случи точно така, защото първото парче на Дара „Кво не чу“ се задържа на челна позиция в класациите седмици наред. А сега и новото „Родена такава“ обещава да покори нови върхове. Само че…

Само че девойката го удари през просото и от месеци излага компанията, за която работи. Както и шефката си. Дара не спирала да обикаля по чалга клубове по нощите и да върти гьобеци на мазните кючеци.

Отделно от това тя се сдружила с почти всички чалга певци и редовно я виждали да се напива с тях. Славата й вече се носи из цяла София, а фенове я питат тя хип-хоп и поп звезда ли е, или мазна чалгарка.

След скандалите около Жана Бергендорф, Саня Армутлиева здраво стегнала юздите на хората си. А изцепките на Дара я накарали да полудее от гняв. „Решението на Саня смаза Дарина. Каза й, че ако не престане с глупостите и нощните си резили, я маха от компанията и я пуска да се оправя сама. Ако иска и при Пайнера да ходи“, разкриват запознати.

Тепърва ще видим какво ще последва и дали буйната Йотова ще си седне на четирибуквието и ще се кротне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар