След дъжд качулка: Коко Динев ужасен, трепери за състоянието на Емилия! (виж докъде я докара)

След дъжд качулка: Коко Динев ужасен, трепери за състоянието на Емилия! (виж докъде я докара)
5 (100%) 2 votes

Коко Динев мина през жена си като валяк, Емилия не е същата!

Няма и половин година след раждането на второто им дете, Емилия и Коко Динев се разделиха. Решението да сложи край на съвместното им съжителство сложи певицата, която изгони с викове бизнесмена от дома им.

Емилия

Емилия се нуждае от спешна помощ, депресията й е все по-силна. Коко Динев сега се сети да се тревожи

Причината за драмата обаче е в самия Динев. Без капка свян и срам той за пореден път изневери на половинката си. При това с доста по-млада от нея силиконова златотърсачка. Този път Коко Динев мина през Емилия като валяк и не й остави почти нищо, за което да се хване.

„Има огромна разлика един мъж да изневери, когато децата му са вече големи или с жена си имат видими проблеми. Но така, когато Емилия още не се е възстановила напълно след раждането. Когато дъщеричката му още няма и годинка, това е чудовищно“, коментират близки до певицата.

Както можеше да се очаква, Емилия прие повече от тежко този удар. От седмици тя не била на себе си и се наложило да потърси спешна помощ от психолог. Депресията, в която изпаднала, ставала все по-тежка и тя трудно успявала да се справи с децата, с работата си и със самата себе си.

„Еми тръгна на психолог. Не знаем дали й е дал лекарства, но това е почти сигурно. Та тя на човек не прилича, като смачкана е. Това състояние е много опасно и е добре, че се реши да потърси помощ навреме“, разкриват източниците.

Чак сега, когато научил докъде е докарал жената, която го обичаше повече от всичко, Коко Динев се стреснал. Той ужасен потърсил Емилия, за да опита да изглади нещата помежду им. Но този път тя му затръшнала вратата и заявила, че не иска да го вижда повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар