България настръхна: Цвети Стоянова направи чудовищна изповед! (ето го първото й интервю)

България настръхна: Цвети Стоянова направи чудовищна изповед! (ето го първото й интервю)
2 (40%) 1 vote

Цвети Стоянова разтърси България с нещата, които призна!

Златното момиче Цвети Стоянова накара цялата страна да настръхне. Тя за първи път даде интервю пред столично списание, в което разказа за най-големите кошмари в живота си. А те не са никак малко.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова разтърси българите с първото си интервю

Драмите, които са се стоварили на плещите на това крехко момиче още от детството му, малко хора биха успели да ги понесат, без да се побъркат. И без да посегнат на живота си така, както направи и самата тя, скачайки от шестия етаж.

Цветелина Стоянова обаче е убедена, че я е спасила единствено майка й от небето. Тя силно вярва в това, защото фактът, че сега е сред нас, е повече от чудо. „В болницата преживях ужасни месеци. От 55 килограма бях станала 35. Никой не можеше да ме доближи, цялата бях в тръбички и апарати. И така месеци наред. Знам обаче, че дължа новия си живот на мама“, разкрива Цвети Стоянова.

Шампионката обаче призна и друго. Загубата на майка й, когато е била едва на 10 годинки, не е била единственото и най-лошо нещо в живота. Вече на по-осъзната възраст тя губи и дядо си. Тогава била на 17 години, а той бил човекът, който на практика я е отгледал като баща.

„Дядо и баба ми бяха родители и то повече отколкото стотици други истински родители за децата си. Загубата му ме уби психически. Не можех и не исках да го приема. Но болката не свършва и тук. След това брат ми имаше сериозни здравословни проблеми. Отново мъка, отново страх“, разказва Цвети Стоянова.

След разкритията й едва ли ще има човек, който да не се възхити от силата и смелостта на това момиче. Което е решило да скъса всички връзки с миналото и да гледа само пред себе си. Заради живота, който иска да живее – пълноценно и щастливо. Пожелаваме й го!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар