Преслава се изсмя: Дишайте ми прахта, пайнерки! (заби всичките си колежки в земята – още подробности)

Преслава се изсмя: Дишайте ми прахта, пайнерки! (заби всичките си колежки в земята – още подробности)
5 (100%) 1 vote

Преслава удари джакпота, вече никой не може да й се опре!

Поп фолк дивата Преслава си е на върха и това е. От години тя си е навлякла злобата и завистта на всичките си колежки в бранша. А и как да бъде другояче, след като успехите и доходите й са в пъти по-големи от тези на останалите.

Преслава

Преслава удари кьоравото – гушва 100 бона и отново разказва играта на прехвалените си и злобни колежки

Днес тя отново се изсмя презрително на клюките и лъжите, които чете по свой адрес. И директно заяви: „Дишайте ми прахта, пайнерки!“. Защото се оказа, че само за този месец – месецът на абитуриентските балове, Преслава ще прибере рекордните 100 000 лева.

Петя от Добрич вече не може да поема повече покани за участия, тъй като графикът й е тотално запълнен. И дори ще трябва да обикаля на няколко места на вечер. Преслава се оказа най-търсената и желана певица за баловете, а учениците буквално се избиват за нея.

„Това е истината. Истината винаги трябва да се базира на фактите. А фактите са, че нито прехвалените Мария, Емануела и коя ли още не, имат толкова зает график за баловете като Преслава. Сега ще се изядат от яд, отново ще бълват змии и гущери, но нищо няма да постигнат. Впрочем, ще постигнат – бръчки от злоба по лицето си“, смеят се близки до изпълнителката източници.

Единственото, което още липсва на Преслава, това е да открие човека за себе си и да създаде семейство. Самата тя призна в последното си интервю, че към момента това е единственото, което не е успяла да постигне. Но е още много млада и знае, че животът тепърва е пред нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар