Невероятно, но факт: Антон Хекимян сложи рога на Василена Гръбчева! (коя е другата жена в живота му – снимки)

Невероятно, но факт: Антон Хекимян сложи рога на Василена Гръбчева! (коя е другата жена в живота му – снимки)
Гласувайте за статията

Антон Хекимян никога не е минавал за кръшкач, но успя да ни изненада!

Водещият на сутрешния блок по Би Ти Ви Антон Хекимян винаги е давал вид на сдържан, сериозен и отговорен млад човек. От няколко години насам той не само е обвързан, но дори се сгоди за колежката си Василена Гръбчева.

Антон Хекимян

Антон Хекимян си има друга, но коя ли е?!

И макар сватбата да не е още на дневен ред, двамата са приемани почти като женени от близките си хора. Поне до днес, когато се разбра, че Антон Хекимян е направил Василена красив… лопатар. С огромни рога за разкош.

Журналистът беше спипан от фотографи преди дни, когато пазаруваше в един от известните молове в столицата. Дотук нещо съвсем нормално и щеше да си остане така, ако водещият беше излязъл да търси нещо за себе си.

Той обаче влизаше само в бутиците с дамски дрехи и аксесоари, които оглеждаше внимателно и с огромен интерес. В крайна сметка Антон Хекимян се спря на чанта – красива, в оранжев цвят, за която се бръкна с повече от 200 лева.

Той плати на продавачката с пачка по двадесетолевки и отнесе грижливо покупката в автомобила си. Първоначално мнението бе, че е купил подарък на Василена Гръбчева. Но не – половинката му така и не се появи с чантата на работа. Макар да е известна с това, че веднага показва на колегите новите си придобивки.

„Каквото и да си говорим, чантата не е за Василена. Но не е и за майка му, която е вече пенсионерка и никога няма да си хареса такава модерна, младежка и лъскава вещ. Антончо от известно време се държи доста подозрително, но сега вече сме убедени, че има друга жена в живота му“, коментират близки до обкръжението му източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар